Mariah Carey beschuldigd van Photoshop

Mariah Carey geniet volop van haar welverdiende vakantie met haar kids en verloofde James Packer. Op Instagram deel...

Lees ook

Mariah Carey geniet volop van haar welverdiende vakantie met haar kids en verloofde James Packer. Op Instagram deelt de zangeres een hoop jaloersmakende kiekjes. Zo zien we Mariah op een jacht, maar ook tijdens een candle light dinner en wanneer ze uit haar privéjet stapt. Maar het laatstgenoemde kiekje houdt de gemoederen flink bezig.

Photoshop

Op de foto stapt de 46-jarige zangeres – op killer heels én in een loeistrakke minirok – uit het toestel, en boze tongen beweren dat er enig Photoshopwerk te pas is gekomen. Zeker als je haar lichaam vergelijkt met haar appearance tijdens het NBC Universe event twee maanden geleden. “Mariah hou op dit is niet jouw lichaam”, “Je bent te ver gegaan” en “Het is alleen maar Photoshop”, is slechts een greep uit de reacties., leest het in de reacties. Alsof dat niet genoeg is, vraagt men zich ook af waar haar linkerarm is gebleven. Bekijk de foto en oordeel zelf.

Enne, het is overigens niet de eerste keer dat Mariah “betrapt” is op het bewerken van haar foto’s, zo baarde ze eerder opzien toen ze ultradun oogde op de cover van haar cd-hoes.

Beeld: Getty, Instagram, Bron: DailyMail

Laatste nieuws

Zie ook