Grazia’s grote zomerhoroscoop

Grazia kijkt in de glazen bol en voorspelt jouw zomer. What are you waiting for? Lees snel wat er voor jou in de sterren...

Lees ook

Grazia kijkt in de glazen bol en voorspelt jouw zomer. What are you waiting for? Lees snel wat er voor jou in de sterren staat!

Ram 21-3 t/m 20-4

ZOMER 2016: Planeet Uranus gaat vanaf juli retrograde lopen en dat zorgt voor extra onrust en hectiek deze zomer. Maar er is daardoor wel een grotere kans op spannende ontmoetingen of onverwachte wendingen. Tenminste, voor jou als Ram. Je wordt op meerdere fronten wakkergeschud en je moet op de een of andere manier je balans weer zien terug te vinden. Als dat je lukt, ga je in het najaar als een speer.

RELATIE & SEX: Onruststoker Uranus gaat deze zomer een verbinding aan met liefdesplaneet Venus. En dat heeft zeer zeker effect op je relatie. Is je sexleven ingedut of kan je relatie überhaupt een boost gebruiken, dan gaat dat zeker gebeuren. Op oude voet verdergaan, zal geen optie meer zijn. Maar dat zorgt tegelijkertijd voor een enorm bevrijdend gevoel. Ben je single, dan sta je onverwachts oog in oog met een charmante local op je vakantiebestemming. En dan is er geen houden meer aan. Zie het wel als een tijdelijke fling. Je bent nu te onrustig voor de real deal.

GEZONDHEID: Fysiek zit je in de zomer van 2016, prima in je vel. Geestelijk ben je iets minder strak in balans. Het is daarom vooral van belang, dat je leert dealen met je emoties. Desnoods met inschakeling van deskundige hulp. Neem daarbij extra rust en slaap. Dan ben je in no time weer je gepassioneerde zelf.

CARRIÈRE: September wordt een topmaand als het gaat om je carrière. Je krijgt dan de kans om het roer volledig om te gooien. Je kunt eindelijk je droomjob gaan najagen of voor jezelf beginnen. Het is maar welk doel je voor ogen hebt. De planeten houden je volledig op koers. Wil je meer salaris of een promotie, kaart het dan deze zomer aan. Als het nu niet lukt, lukt het nooit.

Stier 21-4 t/m 20-5

ZOMER 2016: De zomer van 2016 wordt voor jou vooral onvergetelijk vanwege de toffe uitjes, party’s en reisjes. Er staan gave dingen voor jou op het programma. En daar kun jij als geen ander van genieten. Je blijft altijd graag dicht bij huis, maar dit jaar is het aan te raden om op vakantie te gaan. De rust die je vindt, de cultuur die je opsnuift, de mensen die je ontmoet. Het zou zonde zijn, als je dat aan je laat voorbijgaan.

RELATIE & SEX: Op liefdesvlak staat je dit jaar sowieso een hobbelige weg te wachten. Er zijn al tijden pittige issues tussen jullie, waar je deze zomer echt niet meer omheen kunt. Durf de waarheid onder ogen te zien en handel daarnaar. Alleen dan kan er een goede oplossing komen. Als single heb je deze zomer meer behoefte aan een goede vriend(in) dan aan een date. En daar is helemaal niets mis mee. Wel kun je sex en intimiteit soms enorm missen. Gelukkig zijn daar creatieve oplossingen voor te vinden.

GEZONDHEID: Het is van belang dat je tijdens de zomermaanden tot rust komt en met je spanningen weet om te gaan. Anders kan het je psychisch en emotioneel een beetje te veel worden allemaal. Probeer dat te voorkomen. Je body is in ieder geval tiptop in shape. Je mag je met een gerust hart vertonen in een sexy bikini.

CARRIÈRE: In juli en augustus krijg je magnifieke kansen in je schoot geworpen! Het zal je carrière niet overhoopgooien, maar het zorgt er wel voor dat je op een prettige wijze vooruitkomt. Zeker financieel zal het iets extra’s opleveren. En dat is wel jouw drive om er volledig voor te gaan. Je werkt altijd hard en daar word je deze zomer eindelijk voor beloond.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

ZOMER 2016: Je lichaam en geest schreeuwen om rust en ontspanning. Zorg dus voor een break of exotische reis deze zomer. Dat is echt een must voor je health. Je brengt de zomermaanden vooral denkend door. Je twijfelt, bent onzeker of je weet niet goed wat je wilt. Daarom is het van belang dat je de ruimte kweekt, om alles op een rijtje te kunnen zetten. Richt je pijlen vooral op de toekomst. Dat motiveert in ieder geval.

RELATIE & SEX: Je relatie kent deze zomer flinke ups en downs. De kans is zelfs groot dat je voor een belangrijke beslissing komt te staan. Zeker wanneer het al tijden niet botert tussen jou en je lief. Loop hier niet voor weg. Want dan is het alleen maar uitstel van executie. Ben je een flirtende single Tweelingen, dan ziet de zomer er een stuk zonniger uit. Je hebt een paar leuke dates, die lekker vrijblijvend zijn. Zo houd je je sexleven in ieder geval prima op peil.

GEZONDHEID: Je bent van nature een nerveus en onrustig type en dat wordt er door alle twijfels en spanningen niet beter op. Daarom is die break of reis zo’n must. Je moet je geest leeg zien te krijgen. Dan pas zie je het allemaal weer helder. Let op dat je niet in een sombere mood terecht komt. Het afschrijven van je gedachten en emoties op papier, kan dan een goede fix zijn.

CARRIÈRE: Op dit vlak zetelt de grootste bottleneck. Je hebt een roerig eerste halfjaar achter de rug en je weet nog steeds niet of je op het juiste pad zit. Je hebt het ontzettend druk gehad en daardoor weet je het even niet meer. Wacht rustig af, totdat je nieuwe inspiratie krijgt. En ga dan voor de volle honderd procent op je doel af.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

ZOMER 2016: Er staat jou als Kreeft echt een toffe zomer te wachten! Na een wat sloom voorjaar, kom je eindelijk in een lekkere stroomversnelling terecht. Er komen spannende kansen op je pad en financieel gaat het je eindelijk weer eens voor de wind. Je voelt je goed en je kunt overal intens van genieten. Niets staat jou en een top zomer 2016 meer in de weg. Laat het gewoon over je heenkomen.

RELATIE & SEX: Je wordt steeds mondiger en dat doet je relatie en sexleven meer dan goed. Je geeft aan wat je wilt en waar je behoefte aan hebt. Daar kan je lief dan op inspelen. Je sexleven gaat er deze zomer in ieder geval flink op vooruit. En lijkt uit een lange winterslaap tevoorschijn te komen. Als single hoef je niet bang te zijn, dat je lang alleen tussen de lakens zult liggen. Eind augustus word je stapelverliefd.

GEZONDHEID: Je humeur kan weleens snel omslaan en ook zie je de dingen af en toe somber in. Dat is echter het enige probleem, wat gezondheid betreft! Want verder zit je deze zomer prima in je vel en voel je je goed. Je bent in staat om te ontspannen en te genieten en dat doet je gezondheid natuurlijk zeer goed. Let wel op met wat je eet. Zeker in het buitenland. Je spijsvertering is en blijft een gevoelig punt.

CARRIÈRE: In juli en september liggen er mooie kansen voor jou in het verschiet. Je krijgt an offer you can’t resist of je durft zelf de stap te nemen om te solliciteren. Of voor jezelf te beginnen. Hoe dan ook, jij bent de enige die hier een stokje voor kan steken. Wanneer angst en onzekerheid je in de weg gaan staan. Kun je dat overwinnen, dan kun je bereiken wat je wilt.

Leeuw 23-7 t/m 23-8

ZOMER 2016: Na een hectisch eerste deel van 2016, kom je in de zomermaanden in iets rustiger vaarwater terecht. En dat komt geen moment te vroeg. Vooral de maand juli geeft je de kans om bij te tanken en te genieten van zon, zee, strand en overheerlijke cocktails. Het is belangrijk dat je alles voor jezelf op een rijtje krijgt, om vanaf eind augustus op volle kracht vooruit te kunnen. En de juiste keuzes te kunnen maken.

RELATIE & SEX: Je koninklijke trots kan je relatie deze zomer flink nekken, Leeuw. Door je houding botst het regelmatig en is de klik tussen jullie soms ver te zoeken. De kans is zelfs groot, dat je plots gevoelens krijgt voor iemand anders. En dat maakt de chaos compleet. Houd je hoofd deze zomer koel op dit vlak. Ben je single, dan heb je begin juli de meeste kans op een hot summer love. Of een sexy onenightstand. Het is en blijft echter wel alleen een fling.

GEZONDHEID: Door alle stress kan je bloeddruk een aandachtspunt zijn. Het is deze zomer dus van belang dat je in de relax modus terechtkomt. Het maakt niet uit hoe je dat doet, zolang je maar kunt chillen. Verder is het van belang dat je knopen gaat doorhakken. Dat brengt namelijk ook instant rust in de tent.

CARRIÈRE: Niet alles is dit jaar volgens plan verlopen, maar het heeft je ook geen windeieren gelegd. Je hebt inmiddels een aantal interessante ontwikkelingen op je pad gehad en de planeten beloven er nog een paar. Je krijgt de kans om meer je ding te doen. Je talenten te ontplooien. En die kansen zou je met beide handen moeten aangrijpen. Hoe relaxed je op een gegeven moment misschien ook bent. Kom in actie wanneer dat nodig is.

Maagd 24-8 t/m 22-9

ZOMER 2016: Je budget gunt je deze zomer een heerlijke break, reis of vakantie. Er wordt je namelijk een onverwacht extraatje toegeworpen. En dat kun je daar prima voor inzetten! Met lucky planet Jupiter aan je zijde, heb je al best een paar lekkere maanden achter de rug en dat zet gelukkig nog wel even door. Wel kan je relatie af en toe voor enige opschudding zorgen. En in gedachten ben je deze zomer veel met je job en carrière bezig.

RELATIE & SEX: In juni en juli is er op dit vlak nog geen vuiltje aan de lucht. Helaas verandert dat in augustus. Jij en je lief lijken het nergens over eens te kunnen worden en dat zorgt voor spanningen en stress. Dit kan zelfs zo hoog oplopen, dat jullie elkaar even niets meer te zeggen hebben. Alleen door minder kritisch en meer open minded te zijn naar de andere kant van het verhaal, kan dit opgelost worden. Als single is de kans op een lover groter thuis, dan op je vakantiebestemming. Even geduld nog dus!

GEZONDHEID: Behalve een paar nerveuze momenten, zit je goed in je vel deze zomer. Dat heeft ook te maken met planeet Jupiter. Mocht je al een griepje, infectie of blessure oplopen, dan zorgt deze super planeet er wel voor dat je snel opknapt en geneest. Wat dat betreft staat je simpel weg een top zomer te wachten.

CARRIÈRE: De meeste uitdagingen en vernieuwingen staan je na de zomer te wachten. Je krijgt in september de kans om de job van je dromen in ontvangst te nemen of een totaal andere richting in te slaan. Is het je wens om voor jezelf te beginnen, dan krijg je daar plots de kans voor. Het lijkt alsof alles waar je tot nu toe voor hebt gewerkt, tot een climax komt na de zwoele zomer van 2016.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

ZOMER 2016: Deze zomer wordt er voor jou eentje om niet snel te vergeten, Weegschaal! Er staan toffe en uitbundige party’s op het programma, en ga je op vakantie, dan wordt je reis een trip to remember. Ook brengt de zomer oplossingen voor je relatieproblemen en kunnen die eindelijk gladgestreken worden. Met vriendinnen en familie wordt het flink genieten. Je hebt regelmatig buikpijn en tranen van het lachen. En dat brengt uiteindelijk de ontspanning waarnaar je zo op zoek bent.

RELATIE & SEX: Op het gebied van liefde en relatie heb je reeds een paar pittige maanden achter de rug. Misschien heb je zelfs een punt achter je relatie gezet. Die stress komt deze zomer gelukkig niet meer terug. Integendeel. Je vindt rust in je beslissingen of er komt een oplossing voor je problemen. Je sexleven krijgt een boost en daar kun je intens van genieten. Ben je single, dan ontbreekt het je absoluut niet aan aandacht. En als je wilt, kun je daar meerdere hete onenightstands aan overhouden.

GEZONDHEID: Vooral piekeren is jouw grootste valkuil. En dat heeft nu eenmaal effect op je gezondheid. Je slaapt er regelmatig slecht door en het kan je angstig en onzeker maken. Gelukkig komt daar vanaf juli verandering in. Er is meer dan zat afleiding in de vorm van feestjes en spetterende nieuwe ontmoetingen, waardoor je je zorgen snel vergeet. En gelukkig komen er ook concrete oplossingen aan.

CARRIÈRE: Met name in augustus beloven de planeten mooie ontwikkelingen voor jou, Weegschaal. Je krijgt de kans om promotie te maken of je vindt eindelijk een job die beter bij je talenten past. Is er een mogelijkheid om een studie of training te volgen, ga daar dan voor. Je beleeft er veel plezier aan en het brengt je uiteindelijk waar je zijn wilt op carrièrevlak.

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

ZOMER 2016: Door een positief aspect tussen planeten Mars en Venus, staat je vooral een top zomer te wachten op het gebied van relatie en sex. Je libido is groot en daar heeft je lover totaal geen problemen mee. Het belooft dus hitsig, heet en sexy te worden. Je bent dit jaar erg gedreven als het gaat om je carrière, maar in de zomer ben je gelukkig in staat dit even uit te schakelen en de zinderende zomer in te duiken. En dat is vooral voor je energielevel een must.

RELATIE & SEX: Op dit vlak wordt het deze zomer dus hot en steamy! Tussen de lakens kom je volledig aan je trekken. Of je nu op vakantie gaat of niet. Jij en je lief vinden elkaar volledig terug en dat prikkelt je libido. Regelmatig kom je tot ongekende hoogtes. Ben je nog single, dan ben je niet vies van een spannende onenightstand. De planeten beloven je genoeg kansen op dat front. Het is aan jou om ze te grijpen.

GEZONDHEID: Je energielevel kan voor de zomerbreak aan de lage kant zijn. Gelukkig weet je dat in juli en augustus weer volledig te herstellen. Met vurige planeet Mars aan je zijde, kun je wat vatbaarder zijn voor infecties of ontstekingen. Probeer dat te voorkomen, door te werken aan je weerstand. Breng voor de zomermaanden alvast je health op peil.

CARRIÈRE: Op carrièregebied verloopt 2016 behoorlijk onstuimig. Dat heeft met name met je eigen gedrevenheid te maken. Je hebt duidelijke doelen voor ogen en je laat je door niets of niemand tegenhouden. Dit brengt deze zomer positieve resultaten met zich mee, maar kan tegelijkertijd ook voor botsingen zorgen. Zeker wanneer je huidige baas het niet met je eens is. Toch hoef je niet bang te zijn dat je er bekaaid vanaf komt. Uiteindelijk kom je dit jaar precies terecht waar je thuishoort.

Boogschutter 23-11 t/m 21-12

ZOMER 2016: Relaxen zal deze zomer lastig voor je worden, Boogschutter. Je hebt veel meer zin om actief bezig te zijn of tijd te besteden aan je job. Maar daar zal je lover het niet mee eens zijn. Het beste kun je dan maar kiezen voor de gulden middenweg: een actieve vakantie. Dan kun je je energie kwijt en tegelijkertijd je lief een plezier doen.

RELATIE & SEX: Na een moeizame start tussen jullie begin dit jaar, mag je in de zomermaanden eindelijk een ommekeer verwachten. Je hebt weer zin om tijd met elkaar door te brengen en de liefde laait weer op tussen jullie. Seksueel kom je dan volop aan je trekken en de relatie zelf komt eveneens weer in de lift te zitten. Als single Boogschutter ben je niet vies van een onenightstand. Gelukkig beloven de planeten een paar hete ontmoetingen, waarbij je dit zeker voor elkaar zou moeten kunnen krijgen.

GEZONDHEID: Vooral in mei en juni had je een flinke dip. Je energielevel zakte toen regelmatig naar een historisch dieptepunt. Gelukkig krijgt je health vanaf juli weer een flinke boost. En heb je het gevoel dat je de hele wereld aankunt. Ook spanningen verdwijnen dan als sneeuw voor de zon. Je kunt weer genieten van alles en je bent als vanouds optimistisch en positief.

CARRIÈRE: Er gaat ook deze zomer weer veel aandacht naar je job en carrière. Je komt er langzaam maar zeker achter, wat je werkelijk wilt. En dat zorgt ervoor, dat je in de zomermaanden in staat bent om plannen te gaan maken. Focus op datgene waar je goed in bent en waar je talenten liggen. Daar krijg je energie van en dat maakt een job waardevol. De planeten beloven mooie nieuwe kansen na de zomer. Het is dan van belang dat je goed beslagen ten ijs komt.

Steenbok 22-12 t/m 20-1

ZOMER 2016: Helaas begint de zomer een tikkeltje turbulent voor jou. De relaxte flow waar je sinds de lente inzat, schiet er even volledig bij in. Je krijgt namelijk pittige uitdagingen op je pad of je wordt geconfronteerd met een situatie, beslissing of persoon uit het verleden. Dit bezorgt je stress en kopzorgen en brengt je allesbehalve in een summer holiday mood. Daarnaast vraagt je relatie ook nog eens de nodige aandacht. En dat gaat je allemaal niet in de koude kleren zitten.

RELATIE & SEX: Zit er al een tijd iets niet helemaal lekker tussen jou en je lover, dan kun je daar deze zomer niet meer omheen. Het probleem zal aangepakt moeten worden, anders ligt er een onvermijdelijke breuk op de loer. Is je lover je lief, steek dan tijd en aandacht in je relatie. Als single ontbreekt het niet aan mannelijk schoon tijdens je vakantie. Alleen zal je zelf wat initiatieven moeten nemen om een aantrekkelijk exemplaar aan de haak te kunnen slaan.

GEZONDHEID: In juli en augustus kunnen alle spanningen je funest worden. Stress slaat bij jou altijd op je spieren, gewrichten of botten. Negeer deze signalen van je lichaam niet. Ga de uitdagingen die op je pad komen, moedig aan en probeer alle issues op te lossen. Dan ga je je snel weer een stuk beter en relaxter voelen. En beweeg je je snel weer soepel.

CARRIÈRE: Als Steenbok ben je van nature ambitieus. Je carrière is nu eenmaal heel belangrijk voor je. Dat is in de zomer van 2016 niet anders. Het is met name in juli en augustus van belang dat je dicht bij jezelf en je eigen ideeën blijft. Dan kun je namelijk iedere uitdaging aan. Gelukkig word je wel beloond voor je noeste arbeid. In september hoef je financieel echt niet meer te klagen.

Waterman 21-1 t/m 19-2

ZOMER 2016: Je krijgt deze zomer alle gelegenheid om eens flink uit de band te springen! Om te genieten van een relaxte summer break of spetterende party’s. Daarnaast komt je liefdesleven ook nog eens in een positieve stroomversnelling terecht, wat de zomer van 2016 helemaal hot en happening maakt. Je hebt een pittig half jaar achter de rug, maar dat wordt tijdens de komende zomermaanden meer dan goed gemaakt. Genieten is een must.

RELATIE & SEX: Jij en je lover groeien onder de hete zon van jullie zomerbestemming weer volledig naar elkaar toe. En tussen de lakens spatten de vonken er dan weer regelmatig vanaf. En dat is ook hard nodig. Je sexleven is namelijk echt aan een make-over toe. En die gaat er in de zomer van 2016 zeker komen. Als single loop je ongetwijfeld een sexy lover tegen het lijf. Of je nu thuisblijft of afreist naar een exotische bestemming. Dit wordt een perfecte zomer match.

GEZONDHEID: Stress ligt heel 2016 op de loer. En dat vormt best een pittige uitdaging voor jou. Want overspannenheid of een burn-out wil je te allen tijde voorkomen. Gelukkig krijg je in juli en augustus alle kans om tot rust te komen en je batterij op te laden. Grijp die kans dan ook en zorg goed voor jezelf. Dan ben je in het najaar veel beter in staat om alles aan te kunnen.

CARRIÈRE: Je moet dit jaar veel tijd en energie in je job en carrière steken om vooruit te kunnen komen. En dat voelt soms als een hele strijd. Dat speelt in de zomer ook wel, maar gelukkig een stuk minder. Je bent dan veel beter in staat om je job los te laten en te genieten van zon, zee en strand. Blijf je grenzen bewaken op dit front. Anders kom je je in september alsnog flink tegen.

Vissen 20-2 t/m 20-3

ZOMER 2016: Als je wilt, kun je in de zomer van 2016 veel nieuwe ideeën en inspiratie opdoen. Zeker wanneer je op vakantie gaat. Met name de maand juli is hiervoor geschikt. Je voelt ook echt de behoefte om huis en haard te verlaten en op ontdekkingstocht te gaan. Om nieuwe mensen en culturen te omarmen. Met je lover heb je het heel prettig deze zomer. Jullie gesprekken gaan ergens over en het verdiept jullie band. Zorg wel dat je de kans krijgt om je af en toe even terug te trekken.

RELATIE & SEX: Zoals gezegd verdiept de band tussen jou en je lief flink deze zomer. En dat doet ook je sexleven goed. Op dat front zal je regelmatig zinderen van geluk. Als single Vissen kun je in eerste instantie wat onzeker zijn en de ene na de andere lekkere local aan je laten voorbijgaan. Gun jezelf hete en stomende sex en toon wat meer initiatief. Dan ben je niet te weerstaan.

GEZONDHEID: Je energielevel heeft het in 2016 soms hard te verduren, Vissen. En dat speelt helaas ook tijdens de zinderende zomermaanden. Wanneer je niet af en toe tijd voor jezelf neemt en je grenzen aangeeft, ga je de mist in. Je hebt je health dus grotendeels zelf in de hand. Gun jezelf dan ook een relaxte zomerbreak.

CARRIÈRE: Je eigen angsten en onzekerheden staan een paar prachtige ontwikkelingen op dit vlak in de weg. En dat is zonde. Stop met jezelf achter een rots te verschuilen en jaag je dromen na. Je krijgt de kansen op een presenteerblaadje aangereikt. Het is dan aan jou om er volledig voor te gaan. Wanneer jij je focust op je talenten, zien anderen het ook. En zal je onnodige onzekerheid langzaam maar zeker naar de achtergrond verdwijnen.

Laatste nieuws

Zie ook