De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je alt...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

‘Straalbezopen Lamar uit vliegtuig gezet’

Lamar Odom is maandagavond uit een vliegtuig gezet omdat hij stomdronken was en overal overgaf. De ex van Khloé Kardashian zou kort voor de vlucht flink wat bier en whisky achterover hebben geslagen. Twee medepassagiers lieten TMZ weten dat Lamar begon te spugen toen het vliegtuig net wilde vertrekken. Eerst in het gangpad en daarna in het toilet terwijl de deur open stond. Vervolgens zou hij weer naar buiten zijn gekomen met het braaksel nog op zijn kleding. Het personeel besloot hem uit het vliegtuig te zetten en er moest een speciaal schoonmaakteam komen om de boel te reinigen…

Lamar is net uit zijn huis gezet door Khloé, die zijn woning huurde nadat de basketballer in het ziekenhuis belandde. In oktober werd hij bewusteloos gevonden in een bordeel na een overdosis drugs en alcohol. Lamar en Khloé lagen op dat moment in scheiding, maar door het incident werd de procedure gestopt. Inmiddels heeft de realityster de scheiding opnieuw aangevraagd.

De echte reden waarom Kim Kardashian beroemd is

We vragen het ons allemaal af, maar dit kleine ventje was zo stoer om het te vragen. In een filmpje dat Kim Kardashian deelde op Snapchat vraagt het jongetje genaamd Sid namelijk aan de realityster: “Waarom ben je eigenlijk beroemd?” Kim leek zelf ook niet echt een antwoord te hebben op die vraag en besloot ‘m daarom maar te herhalen. Degene die de beelden schoot, heeft daarentegen wel een antwoord: ‘Ze heeft dikke billen’. Tja, ieder z’n talent…

Op de overige vragen had Kim ook niet bepaald uitgebreide antwoorden. Zo vroeg Sid de vrouw van Kanye West volgens New York Daily News waarom ze zo vaak op covers van tijdschriften staat en antwoordde de realityster: “Ik weet het niet, ik houd gewoon van magazines”.

Kylie Jenner laat zien hoe ze haar make-up doet

Natuurlijk wordt de make-up van Kylie Jenner vaak gedaan door professionals, maar zelf kan ze er ook wat van! Op verschillende filmpjes op Snapchat deelde ze namelijk stap voor stap haar make-uproutine en liet ze zien welke producten ze daarvoor gebruikt. Je ziet ze in het onderstaande filmpje:

Bron: TMZ, MTV, Telegraaf, Beeld: Instagram, Twitter, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook