Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel

Good morning! Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel en Sylvia Geersen siert deze week de cover. Dez...

Lees ook

Good morning! Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel en Sylvia Geersen siert deze week de cover.

Deze week in Grazia:

* Hun liefdesleven lijkt wel een soap en keer op keer laten ze hun volgers met een cliffhanger achter. Grazia vroeg Sylvia Geersen hoe het nu precies zit met haar en Rogelio.
* In april beviel Liza Sips van haar zoontje Jonah. Nu is ze weer back in shape en vertelt ze exclusief aan Grazia hoe ze dat voor elkaar heeft gekregen. Ook deelt Liza hoe de bevalling verliep, wat zij zelf omschrijft als een magische dag.
* Op de kop af tien jaar na haar laatste album komt Fergie terug in de spotlights met MILF Money. Maar de kritiek op haar nieuwe single is niet van de lucht.
* Vorige week was Margot Robbie (26) volop in het nieuws. Wederom met juicy inside info over een van haar sexscenes. Haar sexy imago doet haar carrière goed.
* Sportmerken Adidas en Puma herlanceren allebei een iconische sneaker uit de jaren ’60 mer vergelijkbare looks én ze gooien celebs in de strijd.
* Was de zwangerschap van Gordon Ramsay’s vrouw Tana gelogen? Het lijkt bizar; een zwangerschap faken, maar Stella (27) deed het ook. En fakete er een miskraam achteraan.
* Grazia kijkt in de glazen bol en voorspelt jouw zomer. What are you waiting for? Lees snel wat er voor jou in de sterren staat!

Natuurlijk lees je nog veel meer heerlijk showbizz-, fashion-, beauty- en lifestylenieuws, dus… get it while it’s hot!

Laatste nieuws

Zie ook