Patty Brard onder het mes

Patty Brard is helemaal niet vies van een beetje plastische chirurgie. Een beetje botox hier en daar en jaren geleden ee...

Lees ook

Patty Brard is helemaal niet vies van een beetje plastische chirurgie. Een beetje botox hier en daar en jaren geleden een grotere ingreep: het vergroten van haar borsten. Maar daar is ze nu niet meer zo blij mee…

Opnieuw onder het mes

De presentatrice wil nu namelijk haar borsten weer laten verkleinen. “Dit jaar gebruik ik een gedeelte van mijn zomervakantie om mijn borsten te laten verkleinen. Ik heb er heel goed over nagedacht en na een goed gesprek met mijn plastisch chirurg, heb ik besloten ervoor te gaan”, vertelt ze in Weekend. Patty laat weten dat ze de implantaten, die ze jaren geleden liet inbrengen, voelt zitten. “Vooral bij mijn linkerborst. Nu weet ik niet of de prothese zich heeft verplaatst, maar het is een rotgevoel. Je hebt constant het gevoel dat er iets in je lichaam zit wat er niet hoort.”

Niet meer sexy

Maar dat is niet de enige reden! “Bovendien zorgt het volume van mijn borsten er nu voor dat ik me niet meer sexy voel, maar juist een oudere moeke. Alles draait alleen nog maar om het volume van die borsten. Als ik binnenkom, zie je eerst borsten en dan pas Patty”, vertelt de presentatrice openhartig.

Een grote beslissing, maar door de steun van haar man Antoine van de Vijver, met wie ze in 2014 in het huwelijksbootje stapte, durft ze toch opnieuw onder het mes te gaan. “Dankzij de onvoorwaardelijke steun en liefde van Antoine durf ik deze stap te zetten.”

Inmiddels heeft Patty met een foto op Instagram laten weten dat de operatie goed is gegaan. Bij de foto schrijft ze: “Vanuit de recovery room: alles is goed gegaan, ik ben een opgelucht mens! Dokter van Tetering For president!” Bekijk de foto hieronder.

Lees ook: Patty Brard: Toen en nu

Bron: Show, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook