Grazia’s Weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van fe...

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 16 en zondag 17 juli 2016.

TREK Amsterdam

Na het succes van vorig jaar is het rondreizende Foodtruck Festival TREK weer in Amsterdam aangekomen. Je kunt in het Amsterdamse Amstelpark van donderdag 14 t/m zondag 17 juli genieten van lekker eten, live muziek en theater. En helemaal fijn: het kost helemaal niets om het festival binnen te komen.

Waar: Amstelpark, Europaboulevard tegenover de A.J. Ernststraat, Amsterdam.
Wanneer: Donderdag 14 juli 16:00 – 23:00
Vrijdag 15 juli 16:00 – 23:00
Zaterdag 16 juli 14:00 – 23:00
Zondag 17 juli 14:00 – 22:00
Meer info: http://www.festival-trek.nl/food-truck-festival-trek-amsterdam/

Parade Den Haag

De Parade is een zomers begrip en dit weekend kun je ‘m bezoeken in Den Haag. Op de Parade spelen meer dan 100 theater-, dans- , mime- en muziekvoorstellingen in tenten. Naast de avondvoorstellingen is er iedere dag een uitgebreide KinderParade met theatervoorstellingen, muziekoptredens en workshops.

Waar: Westbroekpark, Den Haag
Wanneer: Vrijdag 8 t/m zondag 17 juli
Meer info: http://www.deparade.nl/

Buiten Westen

Festival Buiten Westen bestaat dit jaar alweer vijf jaar en dat moet gevierd worden. Natuurlijk vind je alles wat je van het festival kan verwachten, maar voor de eerste keer in vijf jaar wordt het festival op een andere locatie gehouden namelijk de ouderkerkerplas! Bestel je kaarten snel HIER!

Waar: Ouderkerkerplas, Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 16 juli
Meer info: http://buitenwesten.am/#home

Beeld: TREK, Parade, Buiten Westen

Laatste nieuws

Zie ook