Deze Teen Mom-ster gaat trouwen

De afgelopen tijd is er behoorlijk veel gebeurd in de levens van de Teen Mom-sterren. Zo beviel Maci Bookhout alweer van...

Lees ook

De afgelopen tijd is er behoorlijk veel gebeurd in de levens van de Teen Mom-sterren. Zo beviel Maci Bookhout alweer van haar derde kindje, showde deze ster uit Teen Mom 3 voor het eerst haar flinke babybuik en Chelsea Houska liet vandaag weten zwanger te zijn van haar tweede kindje. En nu is er wéér een koppel uit de show dat groot nieuws heeft!

Groot nieuws

Adam Lind, de ex van Chelsea Houska, is naar verluidt verloofd! Volgens Radar Online zou hij zijn vriendin Stasia Huber in het geheim ten huwelijk hebben gevraagd. “Adam en Stasia zijn al een paar maanden verloofd, maar hebben het alleen nog aan hun vrienden en familieleden verteld”, liet een bron weten aan de site. “Ze zijn van plan om het binnenkort bekend te maken.”

Er gaan al langere tijd geruchten over een verloving. Stasia deelde namelijk een aantal foto’s waarop te zien is dat ze een ring om haar linker ringvinger draagt.

Lees ook: Teen Mom Chelsea Houska zwanger van tweede kindje

Bron: HollywoodLife, Radar Online, Beeld: Instagram, MTV

Laatste nieuws

Zie ook