Sylvie Meis innig gespot met man

Sylvie Meis is het afgelopen jaar aan verschillende mannen gelinkt. Daar lijkt voorlopig geen einde aan te komen, nu er...

Lees ook

Sylvie Meis is het afgelopen jaar aan verschillende mannen gelinkt. Daar lijkt voorlopig geen einde aan te komen, nu er foto’s zijn opgedoken waarop de blondine feestend te zien is met een not so mystery man op St. Tropez.

Privéleven

Sylvie heeft na de scheiding met Rafael van der Vaart kortstondige relaties gehad met zakenman Samuel Deutsch, nachtclubeigenaar Maurice ‘Momo’ Mobetie, maar werd ook gelinkt aan de Spaanse edelman Luis Medina Y Abascal en de Duitse voetballer Sami Khedira. Verder werd ze meerdere malen met onbekende mannen gespot. Onlangs werd ze op het vliegveld nog hand in hand gezien met haar vermeende nieuwe vlam. Het moge duidelijk zijn dat Sylvie geen gebrek heeft aan aandacht. Tijdens een avondje feesten in de exclusieve nachtclub VIP Room is ze op de gevoelige plaat vastgelegd. Op de foto’s, die Privé in handen heeft, is ze te zien met ‘goede vriend’ Ulli. De twee hebben de tijd van hun leven en zijn onafscheidelijk. Ze lachen en dansen erop los. Op één foto geeft Ulli haar zelfs liefkozend een kusje.

Sylvie heeft altijd aangegeven niet over haar privéleven te praten in de media. “Ik heb er bewust voor gekozen me wat terug te trekken uit de publiciteit. Iedereen mag weten dat het goed met me gaat, of ik een relatie heb of single ben, maar details deel ik niet meer”, vertelde ze na de breuk met Momo. Benieuwd naar de foto’s? Bekijk ze hieronder.

Beeld: Privé, Bron: Privé

Laatste nieuws

Zie ook