Triest nieuws voor Sylvie Meis

Sylvie Meis gaat momenteel door een moeilijke tijd. Haar Duitse collega en vriendin Miriam Pielhau is afgelopen dinsdag...

Lees ook

Sylvie Meis gaat momenteel door een moeilijke tijd. Haar Duitse collega en vriendin Miriam Pielhau is afgelopen dinsdag overleden aan borstkanker.

Diep bedroefd

Via Instagram deelde Sylvie een foto van zichzelf en Miriam en schreef daarbij een emotioneel bericht. “Je hebt gevochten! Voor jouw dochter, jouw familie en voor jezelf. Tot het einde heb je niet opgegeven, ben je sterk gebleven en heb je kracht uit hoop gehaald. Tot drie weken geleden hebben wij samen gelachen, elkaar vastgehouden en nu ben je er niet meer.”

Ook laat Sylvie in het bericht weten dat ze verbijsterd en diep bedroefd is. “Mijn gedachten en gebeden zijn bij jou, jouw dochter en jouw familie. Met jouw wil om te leven heb je zoveel schijnbaar onoverkomelijke hindernissen genomen. Je bent en blijft een voorbeeld voor anderen, een liefhebbende moeder en een fantastische vriendin. Miri, je zult voor altijd in mijn hart blijven en we zullen voor altijd met elkaar verbonden zijn”, schrijft ze in het bericht.

Borstkanker

Sylvie kreeg in 2009 zelf de diagnose borstkanker, maar is nu al een paar jaar kankervrij. In 2015 liet ze daarentegen wel weten dat de ziekte haar leven nog elke dag beheerst. “Er gaat geen dag voorbij dat ik er niet aan denk”, onthulde Sylvie destijds in een interview met de Zwitserse tv-zender Telezüri.

Lees ook: Sylvie Meis innig gespot met man

Bron: NU.nl, AD, Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook