Zo ziet nail-artist Pauletta uit Legally Blonde er nu uit

De meidenfilm Legally Blonde bestaat 15 jaar en dat vierde Reese Witherspoon al met een legendarisch moment va...

Lees ook

De meidenfilm Legally Blonde bestaat 15 jaar en dat vierde Reese Witherspoon al met een legendarisch moment van de Bend And Snap op Instagram, maar zoals we weten is Reese de afgelopen tijd nauwelijks iets veranderd, maar hoe zit het met de andere sterren uit de film?

Toen en nu

Eigenlijk ziet iedereen er nog redelijk hetzelfde uit behalve nail-artist, Paulette Bonafonté, gespeeld door Jennifer Coolidge. Dat komt voornamelijk omdat de inmiddels 54-jarige Jennifer behoorlijk aan zichzelf heeft laten sleutelen. De actrice steekt niet onder stoelen en banken dat ze is gek op plastische chirurgie. Zo liet ze haar borsten onder handen nemen, heeft ze haar lippen flink laten opspuiten en heeft ze vet uit haar kin heeft weg laten zuigen, om maar een paar ingrepen op te noemen.

Stiflers mom

Na haar rol in Legally Blonde was Jennifer ook nog te zien in de American Pie-films als de moeder van Stifler en Hilary Duffs stiefmoeder in A Cinderella Story. Ze is nog steeds actrice zo is ze later dit jaar te zien in de Netflix-film Mascots. Herken jij haar nog?

And don’t forget Bend And Snap!

Lees ook: Dunya & Desie toen en nu

Beeld: Getty, Legally Blonde

Laatste nieuws

Zie ook