Deze oud-Utopiaan keert terug naar Utopia

Groot nieuws voor Utopia-fans! Billy keert vandaag namelijk eenmalig terug door de poorten van de afgesloten woonwereld,...

Lees ook

Groot nieuws voor Utopia-fans! Billy keert vandaag namelijk eenmalig terug door de poorten van de afgesloten woonwereld, en dat doet ze vanwege een wel hele speciale reden…

Oude liefde roest niet

Ze gaat namelijk terug naar Utopia om vergiffenis te vragen aan haar ex Ruud, die weer in Utopia woont. De twee kregen namelijk een relatie in Utopia, waarna ze besloten om er samen uit te gaan. De relatie duurde negen maanden, waarna Billy met haar nieuwe vriend naar Sint-Maarten vertrok. Deze relatie liep helaas niet af zoals ze hoopte, en nu is de blondine terug in Nederland om vergiffenis te vragen aan Ruud, laat producent Talpa weten.

Vergeef me

“Ruud heeft niet goed gereageerd op mijn plotselinge vertrek. Ik heb hem echt heel veel verdriet gedaan. Toen ik op Sint-Maarten woonde, kreeg ik al heel snel spijt van mijn beslissing. Ik had én Ruud laten gaan en ik ben met de noorderzon vertrokken uit Nederland. Toen ik wist dat Ruud terugging naar Utopia, vroeg ik mezelf af hoe het zou zijn als ik dat ook zou mogen en kunnen doen. Het is voor mij de kans waar ik op heb gewacht. Zo kan ik Ruud terugwinnen”, vertelt Billy.

Thuis

“Het is natuurlijk een hele bijzondere situatie, want ik heb zelf de keuze gemaakt om Utopia te verlaten. Utopia is voor mij nog niet af, het is mijn thuis. Utopia is voor mij de plek om vrijheid te voelen, processen door te maken en mijn persoonlijke ontwikkeling een boost te geven. Ik hoop heel erg dat Ruud blij is om mij te zien en dat wij ons sprookje verder kunnen doorzetten. Ik kan me voorstellen dat hij het ook wel heel heftig vindt. We hebben elkaar lang niet gezien, er is heel veel gebeurd en dat moeten we oplossen waar camera’s bij zijn. Ik vind het heel erg spannend, maar het moet gebeuren en ik hoop dat ik die kans krijg.”

Lees ook: Deelnemers Utopia gaan zware tijd tegemoet

Bron: Telegraaf, Privé, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook