Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Mila Kunis deelt grootste fout als ouder

Mila Kunis is geen perfecte moeder en dat durft ze best toe te geven. De actrice deelde haar grootste fout als ouder met Babble.com, ook al had ze zichzelf beloofd deze nooit tegen iemand te vertellen. Ze reed namelijk op de snelweg terwijl dochter Wyatt niet in de riem zat.

Het gebeurde in 2015, toen Mila haar man Ashton Kutcher een bezoekje wilde brengen op de filmset. “Je moet van alles meenemen voor het geval er iets verschrikkelijk verkeerd gaat met je baby. En ik had zoiets van: ik heb het voor elkaar. Ik zette haar in de auto en gaf mezelf een high five. Terwijl ik over de snelweg reed, zei ik nog eens tegen mezelf dat ik alles zo goed had geregeld.”

Toen ze Wyatt wel erg stil vond in haar autostoeltje, checkte ze haar dochter in de achteruitkijkspiegel. “Dus ik kijk, en zie dat ze hartstikke blij is, maar niet vastzit. Ik denk dat ik wit wegtrok.” De actrice stopte direct om haar kind in te snoeren, voordat er ongelukken konden gebeuren. Toen ze het verhaal later aan haar man vertelde, barstte ze in huilen uit.

Ook verklapt de actrice nog dat Ashton een jaar later precies dezelfde fout maakte. “Toen dacht ik: gelukkig, ik ben niet de enige.”

Demi Lovato over relatiebreuk

Demi Lovato en Wilmer Valderrama gingen vorige maand uit elkaar. En ondanks het feit dat de twee zes jaar lang een relatie hadden, voelt de zangeres zich fantastisch!

“Je hebt slechts één leven, dus als je iets doet dat je niet gelukkig maakt doe je jezelf voor de rest van je leven een onrecht aan. Ik voel me geweldig en ik groei. Mijn leven voelt nieuw aan en ik voel me vrij”, vertelt ze in een interview in Elvis Duran and The Morning Show.

Sofia Vergara openhartig over druk van social media

“Dankzij social media en internet krijg je tegenwoordig beelden van hoe vrouwen van over de hele wereld eruitzien. En dat is overweldigend”, zegt Sofia Vergara tegen People. “Het is moeilijk, niet alleen voor mij, maar voor iedere vrouw.”

Volgens de actrice zorgt het ervoor dat vrouwen onzeker worden. “Je denkt: moet ik meer sporten, minder eten, meer groenten koken, meer make-up op doen?” Sofia waarschuwt haar nichtje Daniella van 22 regelmatig dat uiterlijk geen wedstrijd moet zijn. “Zorg er gewoon voor dat je je best doet, dat je sexy probeert te zijn en zo mooi als je kunt. Maar vergelijk jezelf niet met anderen.”

Bron: Telegraaf, RTL, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook