Dr. Phil blijkt zélf totaal geen lieverdje te zijn

Dr. Phil komt op televisie altijd over alsof hij de reddende engel van probleem-hebbend Amerika is. Op elke gezinsruzie,...

Dr. Phil komt op televisie altijd over alsof hij de reddende engel van probleem-hebbend Amerika is. Op elke gezinsruzie, mishandeling of tienerzwangerschap weet de wereldberoemde tv-psychiater wel een oplossing te vinden. Volgens één van zijn voormalige patiënten is hij achter de schermen echter niet zo’n voorbeeldige man als hij op de televisie doet overkomen…

Geen lieverdje

In een exclusief interview aan Radar Online laat Sara Morrison weten dat zij geen goede herinneringen heeft aan Phil McGraw. “Er gaat geen dag voorbij dat ik niet moet denken aan wat dokter Phil McGraw mij heeft aangedaan. Hij heeft de koers van mijn leven ernstig beïnvloed. De wereld moet weten dat hij een bullebak en een roofdier is. Hij moet Amerikanen niet gaan vertellen hoe ze hun leven moeten leiden, hoe ze zich zelf kunnen verbeteren”. In 1984 zocht Sara als student contact met de psychiater. “Ik had last van een laag zelfbeeld, depressiviteit, eenzaamheid en was suïcidaal. Phil was standvastig en wilde per se dat ik hem belde en dat ik drie of vier keer per week langskwam.”

Aanraken

Volgens Sara bleef het daar niet bij, en zocht Phil regelmatig seksuele toenadering. “De eerste dag dat ik er was die tweede zomer, kon hij zijn handen niet thuis houden. We hebben nooit gemeenschap gehad, maar er waren wel veel seksuele aanrakingen. Phil trok me soms op zijn schoot, terwijl hij tegelijkertijd praatte met patiënten, andere dokters en zelfs zijn vrouw! Met zijn hand ging hij langzaam naar beneden tot aan mijn panty’s. Vervolgens plaatste hij zijn hand tussen mijn benen. Ook ging hij in mijn blouse zitten en raakte hij mijn borsten aan, om ze vervolgens te zoenen. Ik verstijfde elke keer als hij mij aanraakte. Ik heb hem ook nooit terug aangeraakt.”

Totaal oversekst

Als het aan Sara ligt heeft Dr. Phil zelf een groot gedragsprobleem als het om seks gaat. “Hij had het er altijd over. Hij was mijn therapeut, ik vertrouwde hem. Hij was een vaderfiguur voor me.” Phil McGraw ontkent alles stellig, en zijn woordvoerder laat tevens weten dat het een leugen is, dat is 20 jaar geleden al eens onderzocht. Zijn onschuld werd destijds bewezen.

Sara zegt het er echter nog steeds moeilijk mee te hebben. “Ik hoopte ooit verliefd te worden, te trouwen en kinderen te krijgen. Maar ik heb geen man meer vertrouwd na Phil.”

Lees ook: Bizar: Madonna bij plastisch chirurg voor dít opvallende lichaamsdeel

Bron: Telegraaf, Privé Beeld: Getty

Laatste nieuws