Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Gaat Miranda Kerr trouwen?

Als het aan Evan Spiegel ligt zal hij Miranda Kerr binnenkort ten huwelijk vragen, meldt een insider aan Usweekly. “Ze zijn allebei dolverliefd en Evan kijkt al naar ringen”, aldus de ingewijde. “Hij is klaar voor de volgende stap.” Evan kennende zal het een ‘extravagante bruiloft’ worden, meent de bron. “Miranda zal daar in ieder geval geen problemen mee hebben.” De 33-jarige Miranda en de 26-jarige Evan zijn sinds 2014 samen. Onlangs kochten het supermodel en de steenrijke oprichter van Snapchat al een liefdesnestje van 12 miljoen dollar in Los Angeles. En nu lijken ze dus klaar te zijn voor de volgende stap.

Ciara nu officieel getrouwd

Ciara is pas drie dagen na haar extravagante bruiloft in het Engelse Cheshire officieel getrouwd met Russell Wilson. Het stel gaf elkaar toen voor de wet het jawoord in Washington, meldt E! News. Ciara en Russell stapten vorige week op grootse wijze in het huwelijksbootje in Engeland.

Gwyneth Paltrow en Chris Martin gescheiden

Gwyneth Paltrow en Chris Martin zijn twee jaar nadat ze bekendmaakten een einde aan hun relatie te maken, dan eindelijk officieel gescheiden. Dat meldt People. Gwyneth en Chris bereikten eind mei al een overeenkomst over gedeeld gezag over hun dochter Apple (12) en zoon Moses (10), de verdeling van hun vastgoed en ook spraken ze af dat ze beiden afzagen van partneralimentatie. En deze overeenkomst is nu officieel goedgekeurd door een rechter waardoor het stel nu pas écht gescheiden is.

Bron: ANP Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook