De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je alt...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kendall weer gespot met A$AP Rocky

Kendall Jenner is opnieuw gespot met de rapper A$AP Rocky. De twee werden dit keer samen gezien in Beverly Hills. En hoewel de twee samen dineerden in Parijs en tot in de vroege uurtjes een club bezochten, zouden ze geen stelletje zijn. Dat meldt E! Online.

“Kendall spreekt met meerdere mannen af op het moment, met geen van allen is ze serieus aan het daten geslagen. Ze wil gewoon een leuke zomer hebben, afspreken met vrienden en af en toe op date gaan. Ze vermaakt zich prima.”

Kim verklapt geheim achter gewichtsverlies

Kim Kardashian beviel vorig jaar december van zoontje Saint, maar deed het daarna niet rustig aan. Via social media liet ze duidelijk blijken dat ze haar zwangerschapskilo’s zo snel mogelijk kwijt wilde raken. Enne, dat is haar zeker gelukt. Aan People laat ze dan ook weten dat ze in totaal bijna 32 kilo verloor.

Zo zou Kim het Atkins 40 plan hebben gevolgd, waarbij ze ongeveer 1800 calorieën per dag at. “We eten veel vis en kalkoen. Het is een volledig aangepast ding.” Het bedrijf zou haar verschillende gezonde snacks hebben opgestuurd. Zo zat er volgens Kim ook een snack tussen die wat weg had van M&M’s met chocolade en pinda’s, waardoor ze niet het gevoel had dat het dieet super beperkt was en je gewoon kon ‘leven’.

Ook laat Kim weten dat haar zus Khloé, die zelf iets meer dan 18 kilo verloor, haar grote voorbeeld is. “Ik heb nog nooit iemand gezien die zo gefocust was. Ik zag haar twee dagen geleden naakt en ik dacht: Oh my god, jij bent mijn body icon.”

Bron: E! Online, People, Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook