Eindelijk! Taylor Swift reageert op video Kanye West

De spraakmakende videoclip van het nummer Famous van Kanye West heeft al voor een hoop commotie gezorgd. Zo ging iederee...

Lees ook

De spraakmakende videoclip van het nummer Famous van Kanye West heeft al voor een hoop commotie gezorgd. Zo ging iedereen ervan uit dat hij met de videoclip uithaalde naar Taylor Swift aangezien zij één van de naakte mensen was in de clip. Maar is dat ook wel echt zo?

Ruzie 2.0

Er zijn beelden opgedoken van Kanye die Taylor belt om zijn verhaal uit te leggen. Zijn vrouw Kim Kardashian stuurde meerdere video’s via Snapchat de wereld in van het telefoongesprek tussen Kanye en Taylor. Hierin vertelt Kanye onder andere dat hij de vriendschap tussen hem en Taylor heel belangrijk vindt. Maar Taylor wist natuurlijk niet dat het telefoongesprek opgenomen werd en via Instagram laat ook zij nog van zich horen. Daar deelt de zangeres een kiekje van een notitie die ze net na het telefoongesprek heeft geschreven en laat ze weten dat ze het nummer nog nooit heeft gehoord, omdat Kanye het nummer nooit heeft laten horen aan haar. En ook laat Taylor weten dat ze zich niet meer wil associëren met dit hele gedoe en dat ze dat al vanaf 2009, wanneer het hele Taylor en Kanye drama begon, al niet wilde.

Bekijk de Snapchat-beelden van Kim HIER! En lees de hele reactie van Taylor hieronder:

Lees ook: Is dit de echte reden dat Taylor Swift en Tom Hiddleston samen zijn?

Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook