Blake Lively deelt zeldzame video van James

Blake Lively mag dan zwanger zijn van haar tweede, maar haar eerste kind, dochter James, hebben we nog maar zelden gezie...

Lees ook

Blake Lively mag dan zwanger zijn van haar tweede, maar haar eerste kind, dochter James, hebben we nog maar zelden gezien. Daar brengt de actrice nu verandering in als ze bij Jimmy Fallon een zeldzame video van haar dochtertje deelt.

Dada Jimmy

Blake is druk met het promoten van haar nieuwe films en daarom is ze voor de tweede keer in korte tijd te gast bij The Tonight Show van Jimmy Fallon. De eerste keer gaf hij haar een levensgroot kartonnen figuur van zichzelf om mee naar huis te nemen en dat heeft Blake dan ook zeker gedaan. Toch zorgde dit voor een aantal problemen thuis. Zo deelt Blake een video van James die denkt dat Jimmy haar vader is en geeft ze de kartonnen Jimmy een kusje. Super schattig is het wel, maar of haar echte vader Ryan Reynolds hier blij mee is? Volgens Blake maakt het hem niets uit. Zo deelt ze naast de video ook nog een paar foto’s van Ryan die samen met ‘Jimmy’ een glaasje whisky aan het drinken is. Eén ding is zeker: Blake, Ryan en James hebben het hartstikke leuk thuis.

Lees ook: Blake Lively showt groeiende babybump

Bron: Toofab Beeld: Getty, Zie.nl

Laatste nieuws

Zie ook