Tatjana Šimić (53) showt haar prachtige bikini-body

De Kroatisch-Nederlandse Tatjana Šimić brak in Nederland helemaal door toen ze de rondborstige Kees in Flodder speelde....

Lees ook

De Kroatisch-Nederlandse Tatjana Šimić brak in Nederland helemaal door toen ze de rondborstige Kees in Flodder speelde. Na Flodder stopte haar carrière als actrice, maar begon wel een zangcarrière en stond meerdere keren in de Playboy en de FHM. En die sex appeal is de inmiddels 53-jarige schone absoluut niet verloren!

Carrière & Liefde

Naast haar zang- en modellencarrière deed Tatjana nog mee aan programma’s als Dancing with the stars en Ranking the stars. In 2009 en 2010 zat ze in de vakjury van het Nationaal Songfestival en maakte in 2011 samen met Patricia Paay en Patty Brard het televisieprogramma Diva’s draaien door. In 2007 kwam Tatjana in het nieuws vanwege haar spraakmakende relatie met multi-miljardair Marcel Boekhoorn. In 2008 kreeg ze een relatie met een andere zeer vermogende man, die zijn brood verdiende in de textiel- en vastgoedwereld. In 2010 was deze relatie echter voorbij, en in 2011 begon ze daarom aan het dating-programma Wie kiest Tatjana? waar slechts een korte relatie uitkwam.

Bikini Babe

Op het moment viert de rondborstige blondine heerlijk vakantie in de zon, en daar horen natuurlijk de nodige bikini- en badpakfoto’s bij. En dat kan de 53-jarige maar al te goed hebben! Op Instagram deelt ze de mooiste foto’s van zichzelf. Bekijk ze hieronder.

Lees ook: De Flodder-cast: toen en nu

Bron: Instagram, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook