Geordie Shore’s Chloe onherkenbaar op recente foto

Dat de Geordie girls niet vies zijn van een make-over en wat plastisch chirurgie, is nu wel duidelijk. Het ene moment on...

Dat de Geordie girls niet vies zijn van een make-over en wat plastisch chirurgie, is nu wel duidelijk. Het ene moment ondergaat een van de castleden een borstvergroting of een neuscorrectie en het andere moment laten ze weer allemaal hun lippen opspuiten. Toch weten ze ons elke keer weer te verbazen. Zo is Chloe Ferry nauwelijks herkenbaar op een van haar recente foto’s.

Transformatie

Eerder deed Chloe al een boekje open over alle ingrepen die ze heeft gehad. “Mijn lippen zijn nu klein, ik heb ze al 4 keer laten doen. Ik ga ze binnenkort weer laten doen”, vertelt ze. “Ik heb fillers in mijn wang, mijn wenkbrauwen zijn gelift, ik heb botox gehad en mijn wenkbrauwen zijn getatoeëerd.”” Niet te vergeten dat ze in mei nog haar nieuwe neus liet zien.

Onherkenbaar

En vandaag werd wel héél duidelijk dat ze een flinke transformatie heeft doorgemaakt. De Geordie Shore-ster deelde namelijk een foto via Instagram en was vrijwel onherkenbaar.

En dat merkten ook haar volgers op. “Herkende haar niet eens”, “Ze lijkt niet eens meer op Chloe” en “Wow, ze lijkt hier heel anders” zijn slechts enkele reacties op het beeld. Bekijk ‘m hieronder:

Lees ook: Geordie Charlotte deelt naaktkiekje in bad

Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws