Zwangere Carice bezorgd om baby

In maart bevestigden Carice van Houten en Hollywood-acteur Guy Pearce eindelijk dat ze hun eerste kindje verwa...

Lees ook

In maart bevestigden Carice van Houten en Hollywood-acteur Guy Pearce eindelijk dat ze hun eerste kindje verwachten. De actrice is ruim zeven maanden zwanger en showde deze maand dan ook al een enorme babybuik. Maar nu wordt duidelijk dat haar zwangerschap geen rozengeur en maneschijn is…

Zorgen

Carice deelde vorige week nog een foto waarop ze puffend voor de spiegel staat en haar grote babybuik showt, maar daarnaast werd ze helemaal niet meer buiten gespot. Insiders laten Privé nu weten dat dat alles te maken heeft met plotselinge complicaties die onlangs bij haar zwangerschap zijn opgetreden.

De actrice kreeg te horen dat de ligging van de baby niet helemaal goed is en belde haar vrienden en familieleden in paniek op. “Ze klonk behoorlijk in paniek. Ze was erg geschrokken. En vooral het feit dat Guy in het buitenland nog verplichtingen heeft en zij er nu alleen voor stond, maakte haar een beetje bang”, vertelt de bron.

Extra spannend

“Op zich valt het allemaal nog wel mee en kan de houding van de baby voor de geboorte nog wel veranderd worden. Maar de schrik sloeg haar om het hart, het is voor Carice natuurlijk ook de eerste keer, dat maakt het allemaal extra spannend.’’ Artsen zouden Carice dan ook verzocht hebben om rustig te blijven tot de geboorte.

Haar management heeft Privé inmiddels laten weten dat het goed gaat met Carice en de baby.

Lees ook: Carice showt enorme babybuik

Bron: Show, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook