Grazia’s top 3. Best gelezen op woensdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1) Shocking: Ex Geordie Shore-ster overleden

Zeer verdrietig Geordie Shore-nieuws op deze woensdagochtend. Ex Geordie en pornoster Aimee Spencer is op 27-jarige leeftijd overleden na een tragisch ongeluk op een drugsfeestje. Ze viel uit een raam en is aan haar verwondingen overleden.

2) Grote Photoshop-blunder voor Sylvie Meis?

Sylvie Meis heeft een lichaam waar vele vrouwen alleen maar van kunnen dromen. Om ons dan ook een beetje extra jaloers te maken, plaatst ze dan ook regelmatig foto’s van haar mooie lijf op social media. Maar de laatste foto heeft wat vragen opgeroepen…

3) 9 Handige lifehacks voor als je verbrand bent

Heb jij vandaag iets te veel van het zonnetje genoten en ben je zo rood als een kreeft? Ai, dat zal best pijn doen! Gelukkig hebben wij ook goed nieuws voor je. Er zijn namelijk een aantal handige lifehacks met huis-tuin-en-keukenmiddeltjes en trucjes waarmee je binnen no time van de pijn en roodheid af bent. Komen ze:

Laatste nieuws

Zie ook