Zien: Het nieuwe kapsel van Audrina Patrigde

Audrina Patrigde brengt regelmatig een bezoekje aan de kapper en weet ons keer op keer weer te verrassen met haar looks....

Lees ook

Audrina Patrigde brengt regelmatig een bezoekje aan de kapper en weet ons keer op keer weer te verrassen met haar looks. Zo ging ze een keer voor rosé-gouden lokken (waar ze maar liefst 8 uur voor in de kappersstoel zat), verruilde ze haar lange haar voor een korte coupe en ging ze van een donkere kleur naar blond. En ook nu heeft ze weer een nieuw kapsel!

Before & after

Nou ja, nieuw? Het doet ons eigenlijk heel erg denken aan haar oude look. Via Instagram deelde de The Hills-ster namelijk een before en een after foto en daarop is te zien dat ze haar haar weer wat donkerder heeft laten verven. Ook deelde ze een filmpje waarin te zien dat haar lokken onder handen worden genomen.

“Nee, ik ben niet voor rood gegaan. De reacties waren daarentegen wel grappig! Ik miste mijn donkere haar, maar ik wilde toch nog wat blond houden in mijn puntjes en rond mijn gezicht :)”, schrijft Audrina, die eind juni beviel van haar eerste kindje. Ook lijkt het erop dat de realityster hair extensions heeft genomen, omdat haar haar ineens een stuk langer is. Benieuwd naar haar nieuwe coupe? Je ziet ‘m hieronder:

Lees ook: Audrina Patridge deelt eerste foto met baby dochter

Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook