Douwe Bob gewond na ongeluk

Zanger Douwe Bob heeft een heftig ongeluk meegemaakt. Douwe zat achterop een scooter die tegen een auto is aangered...
Douwe Bob gewond na ongeluk

Zanger Douwe Bob heeft een heftig ongeluk meegemaakt. Douwe zat achterop een scooter die tegen een auto is aangereden. Hierdoor vloog hij van de scooter af en liep hij ernstige verwondingen op.

Gewond

Van het ongeluk weet de zanger niet veel meer: "Ik weet het ook niet meer. Ik weet dat ik opzij keek en ik zag een heel mooie oldtimer op me afkomen," zegt hij vanochtend op de radio. Door het ongeluk is hij behoorlijk gewond: "Mijn knie is kapot, mijn heup is kapot en ik zit nu flink aan de pijnstillers.' Ook heeft Douwe een gekneusde linkerarm, gekneusde ribben en een grote wond op zijn wang. Toch gaat de zanger niet thuis zitten en was hij vanochtend gewoon te gast bij 3FM. Op zijn Instagram zet hij dan ook een selfie met de tekst: "Zometeen lekker spelen bij #3fm #welevennog #nietzeuren#howluckyweare." Gelukkig is het goed afgelopen voor Douwe.

Lees ook: Douwe Bob is weer single


Een foto die is geplaatst door Douwe Bob (@douwebob) op

Bron: Weekend Beeld: ANP, Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f376a7b1225b', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });