De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kris Jenner ontslaat Scott Disick
Kris Jenner haalt flink de bezem door de cast van Keeping Up With The Kardashians. Ze wees Lamar Odom de deur en ook baby daddy Scott Disick, beter bekend als Lord Disick moet er nu aan geloven. “Kris wil Scott niet langer in de show hebben”, vertelt een bron dichtbij de familie aan Life & Style Magazine. “Scott en Kourtney zijn uit elkaar. Hij heeft dus geen reden om nog in de show te zien te zijn. Zijn verhaallijn is niet juicy genoeg”, aldus de insider. En Kourtney sluit zich aan bij Kris’ keuze. Wie dan de vervanger van de vader van drie zal zijn? Rob! “Ze zijn al druk bezig om Scott uit de show te schrijven. De Kardashians zien dat de fans juist erg geïnteresseerd zijn in de terugkeer van de jongse Kardashian-telg om zo meer te weten te komen over zijn relatie met Blac Chyna.”

Is Khloe’s booty nep?
Wie aan de Kardashians denkt, denkt meteen aan een welgevormde bilpartij. Hoewel er veel te doen is over de echtheid van hun billen. Khloe brengt die geruchtenmolen weer op gang, nadat ze op de gevoelige plaat is vastgelegd tijdens een lunchdate. Boze tongen beweren dat haar butt pads duidelijk te zien zijn in haar loeistrakke jurkje. Bekijk de foto’s HIER en oordeel zelf.

James Corden mengt zich op hilarische wijze in Taylor en Kimye feud
James Corden houdt wel van een gebbetje, zo blijkt uit zijn nieuwe sketch van de The Late Late Show with James Corden. Deze week brak Kim Kardashian, met kleren áán, het internet, toen ze een video van een telefoongesprek tussen hubby Kanye en Taylor Swift de wereld in slingerde. In de video bewees Kim dat Taylor weldegelijk afwist van de tekst “I feel like me and Taylor Swift could still have sex. I made that bitch famous”, uit zijn controversiële nummer Famous. Nu mengt komiek James Corden, net als de rest van Hollywood, zich in de hele situatie met een nieuwe sketch.

Beeld: Instagram, Zie.nl

Laatste nieuws

Zie ook