Zien! De nieuwste Nikelab samenwerking met Kim Jones

Eerder werkte Nikelab, de sportieve en technologische afdeling van Nike, samen met Balmain ontwerper Olivier Rousteing e...

Eerder werkte Nikelab, de sportieve en technologische afdeling van Nike, samen met Balmain ontwerper Olivier Rousteing en ook nu heeft het merk weer een designer weten te strikken voor een samenwerking.

Voor op reis

Deze keer is het de Britse ontwerper Kim Jones, ontwerper van de mannencollectie van Louis Vuitton, die een collectie heeft mogen ontwerpen voor Nikelab. Het thema van de collectie heeft alles met de Olympische Spelen te maken. Kim’s grote passie is reizen en de items zijn dan ook allemaal zo gemaakt, dat ze mee op reis kunnen. Ze zijn gemaakt van lichtgewicht materialen en alles is makkelijk opvouwbaar. Sommige items zijn zelfs op meerdere manieren te dragen. En dat maakt de collectie ook perfect om in te sporten. Je moet nog wel een paar dagen wachten, want je kunt de collectie pas 23 juli in sommige Nikelab winkels en online kopen. Gelukkig zijn de oude en vertrouwde Nike sneakers deze zomer ook weer helemaal in. Als je niet kan wachten op de nieuwe samenwerking shop je hier de meest zomerse Nikes.

De Nikelab x Kim Jones sneakers:

Shop

Nike, €109,95

Nike, €84,95

Nike, €99,95

Nike, €79,95

Nike, €83,95

Nike, €71,95

Nike, €119,95

Nike, €139,95

Nike, €103,95

Lees ook: De allernieuwste Nike-collectie is to die for!

Bron: Nike Beeld: Nike, Zalando, Getty

Laatste nieuws