Giel Beelen bestolen tijdens vakantie

Giel Beelens vakantie op Ibiza heeft een heel bittere nasmaak gekregen. De 3FM-dj is slachtoffer geworden van een inbraa...

Lees ook

Giel Beelens vakantie op Ibiza heeft een heel bittere nasmaak gekregen. De 3FM-dj is slachtoffer geworden van een inbraak.

Ingebroken

“En zo kom je ‘thuis’ na een top avondje Jess Glynne en Martin Solveig in de Pacha en zie je dat de deur van ons huisje open (gebroken) staat”, schrijft Giel op Facebook. “Alles weg!” Volgens de dj hebben de dieven behoorlijk wat buit gemaakt. “Kandelaars, servetten, gastendoekjes en vooral laptop, camera’s en gear, geld, sigaretten maar vooral ook persoonlijke sieraden van Nicolien.” En daar bleef het niet bij. “Zelfs boxershorts, jasjes en zonnebrillen (op sterkte dus sterkte ermee). En om ’t handig mee te nemen ook nog een koffer!”

CSI Ibiza

Giel en zijn vriendin Nicolien Nusselder hebben de politie ingeschakeld, die onderzoek kwam doen in hun appartement. “Zo lig je niet op ’t strand, maar ben je aangifte aan het doen en komt CSI Ibiza langs voor vingerafdrukken.” Giel, die maandagochtend weer in Hilversum achter de microfoon zit, belooft ‘een koffer vol verhalen’ in zijn ochtendshow. “Nu nog maar even proberen te chillen…”

Bron: RTL, Beeld: Facebook, ANP

Laatste nieuws

Zie ook