De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je alt...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

North West heeft nog steeds moeite met haar rol als grote zus

Kim Kardashian heeft in een interview gezegd dat haar dochter North West nog steeds moeite heeft met haar rol als grote zus. De 3-jarige dochter van Kim Kardashian en Kanye West kreeg afgelopen december een klein broertje, Saint West. Volgens Kim neemt North uitgebreid de tijd om te wennen aan haar broertje en het feit dat ze alles met hem moet delen. “We praten de hele tijd tegen North over het grote zus zijn. Nu ze nog drie is, is het de juiste tijd om het veel te hebben over het feit dat ze moet delen. Ze kan al goed delen en ook begint ze steeds meer te wennen aan het idee dat ze nu een broertje heeft.”

Man betaalt 20.000 euro om op de Kardashians te lijken

De 22-jarige James Holt heeft er werkelijk duizenden euro’s (van andermans geld) voor over om op zijn grote Kardashian-idolen te lijken. Hij heeft zijn neus en lippen al laten doen, maar de volgende stap is een tandje heftiger: hij laat zes ribben verwijderen voor het ultieme zandloperfiguur.

“Ik ga er heel nep uitzien, dat is precies de look waar ik voor ga. Ik hou van de Kardashians, vooral van Kylie en Khloe, Kim is een beetje voorbij. Ik hou erg van die dikke kont en de smalle taille. Sinds Kylie vorig jaar dikke lippen kreeg is het helemaal in de mode. Mijne zijn nu groter dan die van Kylie.”

Hij betaalt zijn ingrepen echter niet zelf. De mannelijke namaak-Kardashian verdient zijn brood met behulp van drie ‘sugardaddies’. “Mijn twee belangrijkste sugardaddies kennen me goed en ik heb ze ontmoet, maar ik heb geen seksuele relatie met hen of anderen. Ik snap ook niet helemaal wat zij hieraan hebben, ze krijgen er niet veel voor terug. Ze maken me gewoon gelukkig.”

Kendall Jenner nu naast model ook fotograve

In de reality-serie Keeping up with the Kardashians was al te zien dat Kendall graag foto’s maakt van alle mensen en mooie plaatsen om zich heen. Nu is ze dit echter ook op professioneel gebied gaan doen, want ze heeft haar eerste shoot voor LOVE Magazine geschoten, waarbij ze de fotografie en styling heeft gedaan bij Kaia Gerber. De foto’s zijn prachtig geworden! Bekijk de coverfoto hieronder.

Bron: Daily Mail, Powned, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook