7 Lieve dingen die mannen doen zonder dat je het doorhebt

Mannen kunnen soms héél vervelend zijn, maar ons ook op een hele positieve manier verrassen. Soms zelfs als we het zelf...

Lees ook

Mannen kunnen soms héél vervelend zijn, maar ons ook op een hele positieve manier verrassen. Soms zelfs als we het zelf niet eens doorhebben. Om daar verandering in te brengen somden wij een aantal lieve dingen voor je op die hij doet, zonder dat jij het weet!

Liefje

1. De toiletbril naar beneden doen Het mag misschien stom klinken, maar het kan toch erg lastig zijn om hier een gewoonte van te maken als man. Toch let hij er bij jou net even wat beter op. Hij wil jou tevreden houden en natuurlijk niet opnieuw zo’n preek over het feit dat je met je kont in het toilet bent beland…

2. Veel te laat opblijven om met jou te Whatsappen Weet je nog die reeks aan schattige berichtjes die je hart tot laat in de nacht deden smelten? Laten we het erop houden dat hij geen schoonheidsslaapje heeft gehad die nacht en fris en fruitig wakker werd.

3. Je tegenhouden als je wilt oversteken Terwijl jij hem even laat weten dat je heel goed op je eigen houtje over straat kunt lopen en daar geen hulp bij nodig hebt, wilde hij je enkel beschermen voor de auto die langs scheurde.

4. Hij maakt aantekening in zijn hoofd van wat je leuk vindt Om ervoor te zorgen dat hij de plank niet misslaat, luistert hij extra goed naar jou opmerkingen tijdens het shoppen. Zelfs als je denkt dat hij er niet naar luistert, zal hij je weten te verbazen!

5. Hij eigent de dekens niet op in bed Terwijl jij alle dekens naar je eigen kant van het bed hebt getrokken en hij al uren ligt klappertanden, geeft hij toch geen kick. Hij wil je hoe dan ook niet wakker maken en probeert slechts tegen je aan te kruipen om warm te blijven.

6. Het dragen van je tas als jij je handen vol hebt Ondanks dat hij stiekem denkt ‘HELP IEDEREEN ZAL DENKEN DAT DEZE TAS VAN MIJ IS’, laat hij daar niks van blijken.

7. Zijn arm om je heen slaan wanneer een andere man op je afstapt in een bar Hij mag dan wel niet van vechten houden, maar dat betekent niet dat hij je niet wilt beschermen. Daarnaast maakt hij gewoon graag duidelijk dat je van hem bent.

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook