Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Beyoncé is woedend

In juni werd zangeres Beyoncé aangeklaagd door een filmmaker die vond dat de videoclip van Bey’s nummer Lemonade te veel op zijn film lijkt. Zo zouden er meerdere scenes met elkaar overeenkomen en de man wilde geld zien. Maar nu ontkent de zangeres dat volledig. En dat heeft er vooral mee te maken dat de twee verhalen over compleet verschillende dingen gaan. Beyoncé is dan ook woedend en overweegt nu ook om naar de rechter te stappen.

Happy Birthday Selena Gomez

Selena Gomez is 24 jaar oud geworden en als het aan bestie Taylor Swift ligt, wordt dat gevierd met een throwback kiekje. Op haar Instagram feliciteert Taylor haar vriendin met een foto uit de oude doos van beide zangeressen. En ze zijn zeker een hoop veranderd in de laatste jaren.

Orlando Bloom is blij voor Miranda Kerr

Miranda Kerr gaat trouwen en dat vindt haar ex Orlando Bloom helemaal niet erg. Aan E! News laat hij weten dat hij heel erg blij is voor de moeder van zijn zoontje Flynn en dat hij haar al gefeliciteerd heeft.

Bron: Perez Hilton, E! Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook