10 Dingen die je niet wist over Gossip Girl

We zijn nog allemaal fan van Gossip Girl en missen de serie dan ook ontzettend, maar wedden dat zelfs de grootste Gossip...

Lees ook

We zijn nog allemaal fan van Gossip Girl en missen de serie dan ook ontzettend, maar wedden dat zelfs de grootste Gossip Girl-fans de volgende 10 weetjes niet wisten over de serie en de hoofdrolspelers? Komen ze:

Wist je dat?

1. Je kan echt zo wonen als Serena. Nadat ze in het Palace Hotel woonde, verhuisde ze naar het Milan Condominium en daar zou jij ook kunnen wonen. Er hangt alleen een prijskaartje van 6,8 miljoen dollar aan…

2. Taylor Momsen schreef toen ze acht(!) jaar oud was een nummer genaamd Blackout. Jaren later is dit nummer opgenomen door niemand minder dan Heidi Montag.

3. Penn Badgley en Blake Liveley waren in de serie en in het echt een setje, maar de twee kenden elkaar al lang voor de opnames van Gossip Girl. De twee volgenden namelijk samen als kinderen dezelfde lessen thuis.

4. Niemand minder dan Mischa Barton heeft de rol voor Georgina Sparks aangeboden gekregen, maar de The OC-ster wees deze rol af.

5. Woah! Eerst zou Gossip Girl een film worden en Lindsay Lohan zou in die film de rol van Blair hebben gespeeld.

6. Leighton Meester heeft alles behalve een leuke jeugd gehad. Zo is de actrice geboren in de gevangenis, omdat haar moeder vastzat vanwege drugssmokkel. Haar leven is dus totaal niet hetzelfde als dat van Blair.

7. Ed Westwick heeft eerst auditie gedaan voor de rol van Nate. Kan je het je voorstellen?

8. Het karakter van Vanessa is in de serie behoorlijk anders dan in het originele boek. In het boek is Vanessa kaal en draagt ze alleen maar zwart. Gelukkig was dat in de serie niet zo voor Jessica Szohr.

9. De dag na de echte bruiloft met Ryan Reynolds moest Blake Lively de huwelijksscène van Gossip Girl filmen.

10. Chace Crawford hoopte na zijn Gossip Girl-carrière de rol van Captain America te bemachtigen, maar de strijd om deze rol verloor hij van Chris Evans.

Lees ook: Groot nieuws voor fans van Gossip Girl

Bron: Gossip Girl Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook