Lindsay Lohan is woedend op verloofde

Sinds oktober zijn Lindsay Lohan en Egor Tarabasov officieel een stelletje. De twee leken het de afgelopen maanden erg n...

Sinds oktober zijn Lindsay Lohan en Egor Tarabasov officieel een stelletje. De twee leken het de afgelopen maanden erg naar hun zin te hebben samen, maar dat is nu wel anders. Op social media deed de actrice namelijk een paar schokkende onthullingen…

Bedrogen

Het drama begon afgelopen zaterdag toen Lindsay een foto van zichzelf en de Russische miljonair deelde via Instagram. Een dingetje: zijn gezicht was weggekrast… In het bijschrift schreef ze: “He wore black and I wore white“, een tekst uit het nummer “Bang Bang” van Nancy Sinatra. Vervolgens deelde ze een paar uur later weer een foto van hen samen. Daar schreef ze bij: ‘Volgens mij was ik ook zo op mijn 23e.. Slechte tijden. Het verandert na 26/27 @e2505t bedankt dat je niet bent thuisgekomen vannacht. Beroemd zijn verandert mensen.”

Maar daar bleef het niet bij. Niet veel later deelde de 30-jarige actrice een foto van Egor, die het samen met ‘een Russische hoer’ erg naar zijn zin had in een nachtclub. “Eerste keer in mijn leven. Hij heeft mij bedrogen met een hoer.” In het bijschrift tagt ze Dasha Pashevkina, een designer met wie ze juist bevriend leek te zijn.

Zwanger

En geloof het of niet: het wordt nóg erger… Lindsay deelde via twitter namelijk een shot uit de film Labour Pains, waarin ze een vrouw speelt die doet alsof ze zwanger is, maar uiteindelijk echt in verwachting raakt. Enne, daarbij schreef ze: ”Ik ben zwanger!!”

Lees ook: Lindsay Lohan totaal onherkenbaar

Bron: Nu, Beeld: Getty, Instagram, Twitter

Laatste nieuws