Nieuw kapsel Leontine Borsato: Hot or not?

Leontine Borsato is inmiddels de koningin van de verschillende kapsels: rood, bruin, krullen, stijl, kort of blond. La B...

Lees ook

Leontine Borsato is inmiddels de koningin van de verschillende kapsels: rood, bruin, krullen, stijl, kort of blond. La Borsato heeft het allemaal al een keer gehad.

Leco look

Ook nu heeft ze weer een nieuwe coupe. Speciaal voor het veertigjarige bestaan van Veronica Magazine werden haar lokken blond geverfd. En dat bevalt haar wel. “Deze fotoshoot laat het weer kriebelen, wie weet ga ik binnenkort voor blond. Na al die jaren staat blond voor mij nog steeds symbool aan vrolijkheid”, aldus Leontine. Uiteraard heeft bff Leco ook deze keer haar kapsel weer onder handen genomen.

Ophef

Eerder dit jaar ontstond er flink wat ophef over een nieuw kapsel van Leontine. Haar enorme krullenbos werd flink uitgedund en Leco voegde ook nog een pony toe. De stylist deelde een kiekje van het eindresultaat op Instagram, maar de meningen waren erg verdeeld. “Sorry niet leuk! Je lijkt veel ouder” en “Wat een ouwelijk kapsel, niet leuk sorry” waren enkele voorbeelden van reacties. Geheugenopfrisser nodig? De foto zie je hier.

Lees ook: Dít vindt Leontine Borsato van de reacties op haar kapsel

Bron: Veronica Magazine Beeld: ANP/Instagram

Laatste nieuws

Zie ook