Summer give away: 15x een CLUSE horloge t.w.v. €89,95

Grazia organiseert deze zomer een mega summer give away. En daar moet je bij zijn! Van 27 juli tot en met 27 august...

Lees ook

Grazia organiseert deze zomer een mega summer give away. En daar moet je bij zijn! Van 27 juli tot en met 27 augustus kun je kans maken op deze mooie zomeritems. Eén daarvan is 15x een CLUSE horloge t.w.v. €89,95.

Win, win, win!

Maak je outfit compleet met het La Boheme Mesh silver/white horloge van Cluse. Hij heeft een roestvrijstale band die je ook nog kan verwisselen om je horloge helemaal te personaliseren. Cluse maakt minimalistische tijdloze horloges die niet alleen de tijd weergeven, maar jouw beste momenten meemaken. Meer informatie? Neem hier een kijkje!

Winnen? Hebben? Stuur een mailtje naar [email protected] en vermeld daarin je naam, adres en de actiecode. Vergeet niet als onderwerp te vermelden om welke Summer give away het gaat.

Spelvoorwaarden: Deze actie loopt t/m 27 augustus. De winnaressen krijgen binnen vier weken persoonlijk bericht over hun prijs. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaars, dan vervalt de prijs. Let op: Je mag maar één keer per zomeritem meedoen!

Laatste nieuws

Zie ook