Summer give away: 15x een ONLY Flared jeans t.w.v. €49,95

Grazia organiseert deze zomer een mega summer give away. En daar moet je bij zijn! Van 27 juli tot en met 27 augustus ku...

Lees ook

Grazia organiseert deze zomer een mega summer give away. En daar moet je bij zijn! Van 27 juli tot en met 27 augustus kun je kans maken op deze mooie zomeritems. Eén daarvan is 15x een ONLY Flared jeans t.w.v. €49,95.

Win, win, win!

De ONLY Flared jeans zijn niet alleen fashionable met trendy wassingen, cuts en details, maar ook allemaal gemaakt van hoge kwaliteit denim. Meer van de collectie zien? Klik hier.

Ben jij aan een nieuwe lievelingsbroek toe? Stuur een mailtje naar [email protected] en vermeld daarin je naam, adres, jeansmaat en de actiecode. Vergeet niet als onderwerp te vermelden om welke Summer give away het gaat.

Spelvoorwaarden: Deze actie loopt t/m 27 augustus. De winnaressen krijgen binnen vier weken persoonlijk bericht over hun prijs. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaars, dan vervalt de prijs. Let op: Je mag maar één keer per zomeritem meedoen!

Laatste nieuws

Zie ook