Summer give away: 22x Roberto Cavalli Paradiso Eau de Parfum 50ml t.w.v. €71,05

Grazia organiseert deze zomer een mega summer give away. En daar moet je bij zijn! Van 27 juli tot en met 27 augustus ku...

Lees ook

Grazia organiseert deze zomer een mega summer give away. En daar moet je bij zijn! Van 27 juli tot en met 27 augustus kun je kans maken op deze mooie zomeritems. Eén daarvan is 22x de Roberto Cavalli Paradiso Eau de Parfum 50ml t.w.v. €71,05.

Win, win, win!

Roberto Cavalli Paradiso Eau de Parfum is een viering van de plezierige kanten van het leven. Roberto Cavalli Paradiso is ontworpen door meesterparfumeur Louise Turner (Givaudan) en heeft een verfijnde houtachtige, bloemige geur geïnspireerd door het Italiaanse landschap. Het flesje is als een diamant vormgegeven en staat dan ook perfect op jouw makeuptafel.

Ook fan? Stuur een mailtje naar [email protected] en vermeld daarin je naam, adres en de actiecode. Vergeet niet als onderwerp te vermelden om welke Summer give away het gaat.

Spelvoorwaarden: Deze actie loopt t/m 27 augustus. De winnaressen krijgen binnen vier weken persoonlijk bericht over hun prijs. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaars, dan vervalt de prijs. Let op: Je mag maar één keer per zomeritem meedoen!

Laatste nieuws

Zie ook