Summer give away: 12x de BaByliss Stoom Stijltang t.w.v. €109,90

Grazia organiseert deze zomer een mega summer give away. En daar moet je bij zijn! Van 27 juli tot en met 27 august...
Summer give away: 12x de BaByliss Stoom Stijltang t.w.v. €109,90

Grazia organiseert deze zomer een mega summer give away. En daar moet je bij zijn! Van 27 juli tot en met 27 augustus kun je kans maken op deze mooie zomeritems. Eén daarvan is 12x de BaByliss Stoom Stijltang t.w.v. €109,90.

Win, win, win!

De stoom van de BaByliss Stoomstijltang herstelt het vochtbalans in je haar, waardoor het in perfecte conditie blijft. Daarnaast ontspant de stoom de haarvaten en sluiten de haarschubben, wat een langdurig en glanzend resultaat geeft. Hij is te gebruiken voor elk haartype, heeft 5 temperatuurinstellingen, nano titanium-ceramic coating platen en je krijgt er een hittebestendig matje bij. Meer info? Klik hier.

Waar wacht je nog op? Stuur een mailtje naar [email protected] en vermeld daarin je naam, adres en de actiecode. Vergeet niet als onderwerp te vermelden om welke Summer give away het gaat.

Spelvoorwaarden: Deze actie loopt t/m 27 augustus. De winnaressen krijgen binnen vier weken persoonlijk bericht over hun prijs. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaars, dan vervalt de prijs. Let op: Je mag maar één keer per zomeritem meedoen!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6ed3bb4fdfb', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });