Summer give away: 13x BY LOULOU clutch t.w.v. €109,95

Grazia organiseert deze zomer een mega summer give away. En daar moet je bij zijn! Van 27 juli tot en met 27 august...

Grazia organiseert deze zomer een mega summer give away. En daar moet je bij zijn! Van 27 juli tot en met 27 augustus kun je kans maken op deze mooie zomeritems. Eén daarvan is 13x de BYLOULOU Anaconda clutch t.w.v. €109,95.

Win, win, win!

De hele Spring/Summer 2016 collectie van BYLOULOU is geïnspireerd op het gevoel van vrijheid aan de robuuste Bretonse kust. Dat zie je terug in de verschillende bruin en blauw tinten die gebruikt zijn. Met de multifunctionele lederen accessoires heb je altijd alle essentials binnen handbereik. Smart & fashionable! De hele collectie zien? Klik hier.

Hebben? Stuur een mailtje naar [email protected] en vermeld daarin je naam, adres en de actiecode. Vergeet niet als onderwerp te vermelden om welke Summer give away het gaat.

Spelvoorwaarden: Deze actie loopt t/m 27 augustus. De winnaressen krijgen binnen vier weken persoonlijk bericht over hun prijs. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaars, dan vervalt de prijs. Let op: Je mag maar één keer per zomeritem meedoen!

Laatste nieuws