Grazia’s top 3. Best gelezen op donderdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Barbie plaatst dramatische selfie
Hieperdepiep voor Samantha van der Plas! Onze eigen Barbie is vandaag jarig. Haar verjaardag verloopt echter niet helemaal zoals gepland, want gisteren liet de reality-ster weten dat ze ziek in bed ligt.

2. Post-baby body van blogger gaat helemaal viral
Zwangere vrouwen zijn natuurlijk prachtig om naar te kijken, maar als de baby er eenmaal is zijn deze vrouwen vaak niet meer zo blij met hun buik. Blogger Julia Bhosale schreef een openhartig verhaal over haar buik na de bevalling en het verhaal gin he-le-maal viral. En als je de beelden ziet begrijp je vast waarom!

3. Mark Rutte te maken met een persoonlijk drama
Dramatisch nieuws voor Mark Rutte. De Minister-president is namelijk zijn goede vriend Jurgen verloren, die op 51-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van slokdarmkanker. Dit verdrietige nieuws is gemeld door weekblad Party.

Laatste nieuws

Zie ook