Foto van meisjes in bikini binnen de kortste keren viral

Op het eerste gezicht lijkt dit een doodnormale foto van drie vriendinnen die hun versnaperingen afrekenen, maar de ople...

Lees ook

Op het eerste gezicht lijkt dit een doodnormale foto van drie vriendinnen die hun versnaperingen afrekenen, maar de oplettende kijker merkt iets bijzonders op.

Enkelbandje

Gebruiker JarJarDrinks deelde de foto deze week op Imgur. “Niets maakt een zomerlook zo goed af als een elektronische enkelband”, schreef de gebruiker bij de foto doelend op het middelste meisje. Het beeld ging binnen no-time viral en kreeg meer dan 120.000 views en honderden reacties. “Negentig procent van de mensen zou immers niet naar haar enkels gekeken hebben” en “Het is toch fijn om te zien dat ze wat van de zomer kan genieten ondanks de fout die ze gemaakt heeft”, is slechts een greep uit de vele reacties.

Of toch niet?

Toch zijn er meerdere mensen erg sceptisch. Zou het écht een elektronische enkelband zijn? Of toch een enkeltasje? “Kan ook een tasje zijn die je aan je enkel vastmaakt om je geld, telefoon en dingen van waarde in te steken… ” en “Het is voor zakkenrollers bijzonder moeilijk om dingen van waarde te stelen als je het daar in bewaart”, zeggen anderen over het beeld. Bekijk de foto hieronder en oordeel zelf.

Lees ook: Vriendinnen doen bizarre ontdekking op selfie

Bron en beeld: Imgur

Laatste nieuws

Zie ook