Sylvie binnenkort oog in oog met ‘aartsvijand’

Sylvie Meis zit volgens Duitse media binnenkort oog in oog met haar aartsvijand. Het gaat deze keer niet om voormalig bf...

Lees ook

Sylvie Meis zit volgens Duitse media binnenkort oog in oog met haar aartsvijand. Het gaat deze keer niet om voormalig bff Sabia Boulahrouz, maar over Linda de Mol.

Sprookje

Nadat Linda in 2013 in haar eigen tijdschrift uithaalde naar Sylvie, zou het volgens het Duitse blad Ok Magazine niet boteren tussen de twee televisie vedettes. “Linda heeft Sylvie’s jetset leven regelmatig belachelijk gemaakt”, schijft OK. Linda gaf aan dat ze de columns van Sylvie niet graag leest, omdat ze niet in sprookjes gelooft. “De dure etentjes, helikopters en must-have truitjes van zeshonderd euro… I don’t give a damn”, aldus de blondine. “Vertel over de ochtends dat je op de foto moest maar je ogen, van het huilen, zo opgezwollen waren dat er geen make-up op kon”, luidde haar advies destijds.

Zomerweek

Binnenkort zitten de twee tegenover elkaar in Linda’s Zomerweek, wat half augustus een week lang te zien op RTL 4. Sylvie Meis en Richard Groenendijk schuiven op de donderdag aan. De 52-jarige presentatrice kijkt erg uit naar haar ontmoeting met de kleine diva. “Ik ben heel benieuwd hoe Sylvie is, want ik heb haar grappig genoeg nog nooit ontmoet”, aldus Linda.

Lees ook: Sylvie Meis: ‘Paparazzi blijven maar jagen en terugkomen’

Bron: OK Magazine, Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook