Viral: Vrouw showt ‘post-baby body’ op Facebook, maar wat er dan gebeurt…

Toegegeven: het valt niet altijd mee om moeder te zijn. Iets wat de Australische blogster Constance Hall maar al te goed...

Lees ook

Toegegeven: het valt niet altijd mee om moeder te zijn. Iets wat de Australische blogster Constance Hall maar al te goed begrijpt. Constance is een voorbeeld voor veel vrouwen wereldwijd en gaat vaak viral door haar herkenbare Facebookposts over het moederschap.

Body confident

Constance deelt volop foto’s van zichzelf in ondergoed. Ze hamert erop dat alle nieuwbakken moeders hun ‘mom body’ moeten omarmen. Ook over de zogenoemde fit moms heeft ze haar woordje klaar. Ze toont haar respect voor vrouwen die niet (meteen) meer op hun oude gewicht komen na de bevalling. “Een periode met 24-urige werkdagen als moeder, waar je niet voor betaald krijgt, is géén goed moment om taart op te geven en af te vallen”, schreef Constance eerder bij een van haar foto’s.

#Mumbod

Eén post in het bijzonder viel echter niet bij iedereen in de smaak, want Facebook verwijderde een van haar kiekjes. “Facebook verwijderde de foto van mijn glorieuze curvaceous lichaam. Die actie kan ik alleen maar omschrijven als #mumbod jaloezie. Maak jullie maar geen zorgen beheerders, ooit op een dag zullen jullie ook een comfy #mumbod hebben.”

Lees ook: Vrouw die drie kinderen kreeg in een jaar showt haar lichaam in sexy fotoshoot

Beeld: iStockphoto, Facebook

Laatste nieuws

Zie ook