Eng! De meest creepy inbreker ooit

Een inbreker in je huis is nooit een fijn idee. En al helemaal niet wanneer je zelf in huis bent. Dat gebeurde wel bij d...

Lees ook

Een inbreker in je huis is nooit een fijn idee. En al helemaal niet wanneer je zelf in huis bent. Dat gebeurde wel bij dit Amerikaanse stel uit Chicago.

Creepy inbreker

Het stel was in slaapgevallen op de bank terwijl zij televisie aan het kijken waren. Op dat moment kwam de inbreker binnen via de slaapkamer op de bovenste verdieping, maar wat deze inbreker niet deed was het hele huis leegroven. Wat hij wel deed was misschien veel enger. Bijna een kwartier lang zat hij vanaf bovenaan de trap naar het slapende stel en de televisie te kijken. Hoe het stel hier achter kwam? Toen zij uiteindelijk wakker werden, was de vrouw haar tas kwijt en kon zij deze nergens vinden. Om te bewijzen dat zij de tas zeker weten had toen het stel thuis kwam bekeek de man de videobeelden van de verborgen camera die het stel had voor hun twee honden. Op deze beelden zag hij de inbreker en kon hij precies zien wat hij deed en hoe lang hij in het huis was. Ook was het duidelijk dat de inbreker de tas had meegenomen, maar dat vond het stel nog het minst erge van de inbrak, want hoe creepy is het als iemand jou bekijkt terwijl jij ligt te slapen? Vanavond even dubbel checken of alles wel goed op slot zit dan maar.

Lees ook: Real life: ‘Ik werd gedrogeerd en verkracht tijdens een casting’

Bron: Libelle Beeld: Istock, Zie.nl

Laatste nieuws

Zie ook