Grappig! Moeder laat zien dat bevalling ook voor vader pijnlijk is

Het is algemeen bekend dat vrouwen het een stuk zwaarder hebben dan mannen tijdens een zwangerschap. Zo zijn de vrouwen...

Lees ook

Het is algemeen bekend dat vrouwen het een stuk zwaarder hebben dan mannen tijdens een zwangerschap. Zo zijn de vrouwen degene die negen maanden met een babybump rond moeten lopen en dan hebben wij het nog niet eens over de bevalling.

Arme vader

De ontzettend pijnlijke bevalling is zeker geen pretje, maar dat is het dus ook niet voor mannen. Deze kersverse moeder deelt een hilarisch kiekje waarop te zien is dat de bevalling van haar dochtertje ook geen pretje was voor de aanstaande vader. Alisha Baxter laat haar hele bevalling vastleggen door haar nicht en deze legt ook een heel grappig beeld vast van de aanstaande vader Jive. Terwijl Alisha zijn vingers fijnknijpt, kijkt Jive met een angstaanjagende blik naar zijn vrouw, want wat gebeurt daar in vredesnaam? Het hilarische kiekje gaat momenteel de wereld over, maar Alisha deelt ook nog een kiekje een heel schattig eerste familie kiekje en daarop kunnen we wel zien dat Jive de bevalling inmiddels al is vergeten.

Lees ook: Moeder laat zien hoe je er écht uitziet na een bevalling

Bron: Daily Mail Beeld: Facebook, Istock

Laatste nieuws

Zie ook