Sabia doet opvallende onthulling over breuk met Rafael

De break-up van Sabia Boulahrouz en Rafael van der Vaart domineerde afgelopen jaar de koppen van het...

Lees ook

De break-up van Sabia Boulahrouz en Rafael van der Vaart domineerde afgelopen jaar de koppen van het (showbizz)nieuws. En het gaat nog even door… Sabia deed in een interview met het Algemeen Dagblad namelijk een aantal opvallende onthullingen.

Van de een op de andere dag

In het interview laat Sabia weten dat ze verlangt naar een eigen plekje die meer stabiliteit in haar leven moet brengen. “Wat ik nu wil is een eigen appartement. Echt iets van mij en de kinderen. Waar geen media voor de deur staan, zodat we een stabiel leven kunnen leiden”, aldus de brunette. Momenteel woont ze nog in het huis dat ze samen met haar ex Rafael van der Vaart huurde in Hamburg.

“We staan samen in het huurcontract. Eigenlijk zouden we dat moeten regelen, zodat ik ook gewoon door kan gaan met mijn leven. Maar Rafael en ik hebben nu geen contact. Ik heb ook geen contact met zijn familie. Dat gebeurt er als iemand van de een op de andere dag vertrekt. Hij heeft één koffer meegenomen naar Sevilla, dat is het.”

Gefaald

“Hij heeft nooit samen met mij aan de kinderen uitgelegd dat het over was, ook niet telefonisch. Misschien dat Amaya en Daamin het dan hadden begrepen. In het begin zeiden ze: ‘Kun je niet papa bellen en sorry zeggen, zodat hij weer naar huis komt?'” Ze beseft dat ze haar kinderen niet het gezinsleven kan geven waar ze zelf van droomde. “Ik heb daarom best vaak het gevoel dat ik heb gefaald, maar ik kan die gedachte nu loslaten. Het is goed zo. Ik sta als een leeuw voor ze. Ik geef ze alles dat ze nodig hebben. Daar heb ik geen man voor nodig.”

‘Kinderkamer staat nog’

Ook laat Sabia weten dat het huis nog vol staat met spullen van haar ex en zijn zoon Damián, die hij samen met Sylvie Meis kreeg. “Heel veel zelfs. Zijn vader heeft al Rafs kleding opgehaald en de Playstation van Damián. Maar de rest van Damiáns kinderkamer staat er bijvoorbeeld nog.”

Sabia verblijft momenteel in Keulen voor de opnames van Dance Dance Dance. “Weet je dat er nog steeds elke dag fotografen achter me aanzitten? Mijn danscollega’s begrijpen er niets van. ‘Wat is dit?’ Nou, welcome to my life.”

Lees ook: Sabia is stapelverliefd

Bron: AD, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook