Deze man ging onder het mes om op de Kardashians te lijken

Een taille als Khloé Kardashian, lippen à la Kylie Jenner en de billen van Kim Kardashian... Dat is precies waar James H...

Lees ook

Een taille als Khloé Kardashian, lippen à la Kylie Jenner en de billen van Kim Kardashian… Dat is precies waar James Holt van droomt. De 22-jarige man is helemaal gek op de Keeping Up With The Kardashians-sterren en gaat daarom ook regelmatig onder het mes. Tot nu toe gaf hij al 25.000 euro uit aan plastische chirurgie om op de zusjes te lijken.

Fake it till you make it

De Engelse James liet zijn lippen opspuiten nadat die van Kylie viral gingen. “Ik ga er heel nep uitzien, dat is precies de look waar ik voor ga. Ik hou van de Kardashians, vooral van Kylie en Kloé, Kim is een beetje voorbij. Ik hou erg van die dikke kont en de smalle taille.”, zegt hij trots. Het opspuiten van zijn lippen ging niet altijd goed. Zo zijn zijn ze wel eens ‘ontploft’ nadat er teveel botox in werd gespoten… Auw!

Het blijft niet bij zijn lippen. Hij draagt elke dag een korset om te zorgen dat hij een smallere taille krijgt en in een interview met Manchester Evening News laat hij weten dat hij zes ribben wil laten verwijderen om het perfecte zandloperfiguur te creëren. Ook staan er een aantal andere ingrepen op zijn verlanglijst en vliegt hij hier binnenkort voor naar Polen. Daar laat hij zijn tenen rechtzetten, vet van zijn buik naar zijn billen verplaatsen en ondergaat hij een neuscorrectie.

Sugar daddies

Wie dat allemaal betaalt? Zijn aanbidders! James heeft maar liefst 3 ‘sugar daddies’. “Mijn twee belangrijkste sugar daddies kennen me goed en ik heb ze ontmoet, maar ik heb geen seksuele relatie met hen of anderen. Ik snap ook niet helemaal wat zij hieraan hebben, ze krijgen er niet veel voor terug. Ze maken me gewoon gelukkig.”

Bron: Show, Metro UK, Beeld: Twitter

Laatste nieuws

Zie ook