Pokémon Go-spelers zijn woedend

Als je op straat loopt, zie je iedereen naar z'n telefoon staren. Daar is een hele simpele verklaring voor: Pokémon Go!...

Lees ook

Als je op straat loopt, zie je iedereen naar z’n telefoon staren. Daar is een hele simpele verklaring voor: Pokémon Go! Het spel, waarmee je Pokémon kunt vangen op straat, is een wereldwijde hype. Maar door de laatste update van het spel zijn heel wat spelers woedend…

Woedend

Het spel updaten wanneer dat kan, is meer dan logisch. Als je fanatiek aan het spelen bent, is elke verbetering ten slotte een pluspunt. Toch waren de spelers van Pokémon Go minder blij met de laatste app-update.

Waarom? Omdat héél wat mensen alles kwijt zijn (Pokémons, hun level, alles…) Op social media barstte het vandaag dan ook helemaal los. “Oke, Pokémon Go is bijgewerkt en heeft mij uitgelogd, log ik weer in en is mijn account gereset. rip level 17”, laat een boze speler weten via Twitter. Een ander schrijft dramatisch: “Mijn Pokémon Go is gereset. Ik ben klaar. Mijn leven is over. Vaarwel.”

De oplossing?

Volgens sommige Reddit gebruikers ligt de oorzaak bij je Google-account. Zo zou het spel automatisch kunnen inloggen op een ander account als je er meerdere gebruikt. Om het probleem op te lossen, moet je volgens hen de app verlaten, jezelf afmelden bij Google via Safari en daarna de Pokémon Go-app weer openen om met de juiste account in te loggen.

Tja, als je al flink wat kilometers achter de rug hebt, wordt je er vast niet blij van…

Lees ook: Zien! Celebs die op Pokémons lijken

Bron: Metro UK, Beeld: Getty, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook