De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels va...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Caitlyn Jenner gespot met mysterieuze man

Zou Caitlyn Jenner een nieuwe vlam hebben? De realityster werd afgelopen week gespot met een mysterieuze man in Londen. Één ding is zeker: ze heeft er in ieder geval voor uitgepakt want ze ziet er fantastisch uit. Benieuwd naar de beelden? Die zie je hier.

Kylie Jenner krijgt bijzonder cadeau

Gezinsuitbreiding voor Kylie Jenner! De realityster heeft van haar vriendin Jordyn Woods een vervroegd verjaardagscadeay gekregen, namelijk een puppy! “Zo verrast! Jordyn zei dat ze naar de dokter moest en kwam terug met Penny! Dit had ik echt niet verwacht”, laat Kylie weten via Instagram.

Penny is de vijfde hond voor de realityster. Ze heeft al drie Italiaanse jachthonden (Norman, Bambi en Sophie) en een teckel met de naam Ernie. Toch is niet iedereen blij. Zo kreeg ze al kritiek van dierenliefhebbers die vinden dat ze haar honden niet genoeg te eten geeft.

Kanye West gaat los op Twitter tegen Apple

Kanye West wil maar al te graag dat Apple Tidal overneemt van Jay Z en ging daarover vandaag helemaal los op Twitter. Apple zou al een tijdje overwegen om Tidal over te nemen, maar volgens Kanye gaat dat allemaal te langzaam. “Over honderd jaar zijn we allemaal dood”, schrijft hij. “Geef de kids nu hun muziek.”

De Twittertirade van de rapper is opmerkelijk. In het begin werd hij ook genoemd als mede-eigenaar van Tidal, maar Jay Z nam de streamingsdienst vorig jaar over. Tot nu toe is Tidal nog niet erg succesvol.

Bron: HollywoodLife, RTL, Telegraaf, Beeld: Twitter, Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook