Zó gaat je batterij langer mee als Pokémon GO speelt

Ben jij een Ash Ketchum in de dop? Pokémon vangen is all fun and games, maar wat minder leuk is, is het feit dat de imme...

Lees ook

Ben jij een Ash Ketchum in de dop? Pokémon vangen is all fun and games, maar wat minder leuk is, is het feit dat de immens populaire app je batterij leegvreet. Hoe je dit tegengaat? Een Reddit-gebruiker onthult de gouden tip.

Tip

Een optie is natuurlijk een externe oplader, maar speciaal voor degenen die het niet zien zitten om van alles mee te slepen op hun Pokémon quest is er nóg een andere optie. Volgens Reddit-gebruiker “Killbunny” vreet Pokémon GO veel energie doordat het continu de kaart ververst. Het is daarom een beter idee om Maps van Google Maps te downloaden. Als je een deel van Google Maps downloadt, bijvoorbeeld het dorp waar je in woont, hoeft de app het niet constant te verversen. Je hebt echter wel gewoon toegang tot Pokégym, Pokéstops en alle andere functies.

How to

Je downloadt Maps door Google Maps als eerst te openen, vervolgens ga je naar Instellingen en kies je voor offline maps. Je klikt daarna op het plus-teken en kiest welk gebied je offline beschikbaar wilt stellen.

Deze truc werkt, volgens Killerbunny, zéker voor Android-gebruikers. Men is er echter nog niet over uit of dit ook werkt voor iOS. Let wel: Op Reddit zijn er ook veel mensen die zeggen dat deze truc hun apparaat crasht.

Lees ook: Pokémon Go-spelers zijn woedend

via GIPHY

Bron: Pu.nl, Reddit, Beeld: iStockphoto, Giphy

Laatste nieuws

Zie ook