Eerste drie kandidaten Expeditie Robinson bekend

De fans speculeerden er al tijden op los over welke BN'ers dit seizoen te zien zijn in Expeditie Robinson. Vandaag onthu...

Lees ook

De fans speculeerden er al tijden op los over welke BN’ers dit seizoen te zien zijn in Expeditie Robinson. Vandaag onthulden de presentatoren Nicolette Kluijver en Dennis Weening de eerste drie kandidaten in RTL Boulevard.

*Tromgeroffel*

Kandidaat numero uno is actrice en schrijfster Elle van Rijn. Ook modeblogger en lifestyledeskundige Anna Nooshin probeerde voor het oog van de camera te overleven. “Ik vind het zo fijn dat het nu eindelijk naar buiten mag”, vertelde ze in de uitzending van RTL Boulevard. Haar volgers vermoedden al dat Anna meedeed, omdat ze een tijd offline was. “Ik heb geprobeerd veel vooruit te werken en voor te bereiden, maar dat blijft lastig als je online je geld verdient.”de 29-jarige noemt Expeditie Robinson een ‘heel pittige, maar bijzondere ervaring’. “Ik heb er toch even over na moeten denken. Hoewel het altijd een droom van me is geweest. Maar toen het zover was, dacht ik: wat ga ik eigenlijk doen?” Net als Anna en Elle besloot ook model en actrice Chloé Leenheer ‘ja’ te zeggen tegen het avontuur.

Zwaar

De drie dames, en de andere deelnemers, hebben het dit jaar bijzonder zwaar gehad. “Het was een zwaar seizoen”, zei presentator Dennis Weening in RTL Boulevard. “We zijn begonnen aan het begin van het regenseizoen, dus we hebben veel regen gehad. Daardoor was het zwaarder dan normaal.”

Bron: RTL, ANP, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook