Haroon steekt de draak met diefstal beschuldigingen

Temptation Islands Haroon lacht de beschuldigingen van “Annelies”, van vorige week in het magazine Dag Allemaal, we...

Lees ook

Temptation Islands Haroon lacht de beschuldigingen van “Annelies”, van vorige week in het magazine Dag Allemaal, weg. Het Vlaamse meisje beweert dat hij ervandoor zou zijn gegaan met haar collectie dure handtassen en designerzonnebrillen, goed voor meer dan 10.000 euro.

Foto

Exclusief aan Grazia vertelde Haroon afgelopen week zijn kant van het verhaal, daarna repte de spierbundel met geen woord over het voorval. Maar je weet wat ze zeggen: een foto zegt meer dan duizend woorden. Op Instagram postte hij een ironische verkoopadvertentie die exact laat zien hoe hij erover denkt. Bekijk de foto hieronder.

Nog meer beschuldigingen

Ook in Nederland hebben andere meisjes hun verhaal gedaan in de pers over Haroon. Waaronder ene Ashley Magdalena. Zij vertelde dat hij een relatie met haar had, maar dat hij ook nog samen was met Ayse, waarmee hij deelnam aan Temptation Island. Ashley viel naar eigen zeggen aanvankelijk voor zijn mooie praatjes, hij verleidde haar met lange liefdesverklaringen, maar daarna ontspoorde Haroon helemaal volgens het meisje.

Beeld: Instagram, Bron: HLN, Dag Allemaal

Laatste nieuws

Zie ook